Târgul imobiliar Project Expo, care urma să se deschidă mâine la Sala Palatului, a fost amânat pentru că instituţia nu are autorizaţie de funcţionare

Târgul imobiliar Project Expo, care urma să se deschidă mâine la Sala Palatului, a fost amânat pentru că instituţia nu are autorizaţie de funcţionare

Sala Palatului din Bucureşti nu are autorizaţie de funcţionare, astfel că târgul imobiliar Project Expo a fost anulat

Târgul imobiliar Project Expo, care urma să aibă loc în perioada 13-15 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti, a fost anulat pentru că instituţia nu are autorizaţie de funcţionare, au anunţat organizatorii evenimentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Evenimentele din ultima perioadă au determinat anularea Târgului imobiliar PROJECT EXPO, care urma să aibă loc în perioada 13-15 noiembrie la Sala Palatului, instituţia neavând autorizaţie de funcţionare“, se arată într-un anunţ al organizatorilor.
 
Astfel, următorul târg imobiliar Project Expo va avea loc în martie 2016.
 
Organizatorii evenimentului arată că Mihai Ricci, fost membru al Consiliului de Administraţie al Sălii Palatului şi fost consilier la Ministerul Culturii, i-a transmis preţedintelui Klaus Iohannis că Sala Palatului nu are autorizaţie de funcţionare. 
 
„Numit reprezentant al Ministerului Culturii în Consiliul de Administraţie al Sălii Palatului, am aflat în anul 2010 că această institutţie subordonata nu are autorizaţie de funcţionare. Pompierii refuzau să o elibereze. După mărirea la ordinul lui Ceauşescu a capacităţii sălii, prin uşile existente evacuarea în caz de incident nu se putea face conform regulamentelor“, a scris pe Facebook Mihai Ricci, care a fost consilier timpul mandelor a doi ministri de Cultură.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările