Târgul Imobiliar Project Expo: Reduceri de până la 15.000 de euro, case de lemn de la 24.000 de euro şi garsoniere de la 18.860 de euro

Târgul Imobiliar Project Expo: Reduceri de până la 15.000 de euro, case de lemn de la 24.000 de euro şi garsoniere de la 18.860 de euro

Târgul Imobiliar Project Expo are loc în Piaţa Victoriei din Bucureşti, în perioada 1-3 iulie FOTO David Muntean

Târgul Imobiliar Project Expo, care se desfăşoară în perioada 1-3 iulie, în Piaţa Victoriei, aduce reduceri de preţ pentru locuinţe de până la 15.000 de euro, cele mai ieftine case având preţuri de la 24.000 de euro.

Cel mai ieftin apartament scos la vânzare la Târgul Imobiliar Project expo este situat într-un ansamblu rezidenţial nou şi costă 18.680 de euro. Mai exact, este vorba despre o garsonieră care se află în ansamblul New City Residence Fundeni, cu o suprafaţă de aproape 34 de metri pătraţi. În acelaşi proiect, apartamentele cu două camere şi cu o suprafaţă de 42,63 metri pătraţi au preţul de 23.400 euro. 
 
Cine are un teren în proprietate, poate să achiziţioneze o casă de lemn cu 24.000 de euro. Locuinţele scoase la vânzare de Rollux Construct sunt făcute din lemn de conifer, au o suprafaţă de 80 de metri pătraţi şi o terasă de 15 metri pătraţi
 
La polul opus se află un preţ de 1,35 milioane de euro, aceasta fiind investiţia necesară pentru a achiziţiona un întreg complex turistic. Este vorba despre Greenstone Land, situat în comuna Corbu, judeţul Constanţa, care dispune de 28 de camere, terenuri de tenis de câmp şi fotbal, piscină, foişor şi o terasă care poate găzdui până la 150 de persoane.
 
Vitan Estates aduce în România un concept american, o alternativa pentru cei care doresc să închirieze un apartament în Bucuresti. Proiectul din zona Mihai Bravu are 10 etaje, având disponibile 160 de locuinţe: studiouri, două şi trei camere, toate utilate şi mobilate (la cerere, nemobilate). Chiria pentru un studio nemobilat este de 250 de euro pe lună, în timp ce, pentru cel mobilat, preţul este de 275 de euro. Pentru două camere, chiria este de 350 de euro, respectiv 400 de euro (mobilat). Pentru apartamentele de trei camere, preţurile variază între 400 şi 450 de euro Abonamentul la cablu şi internet este inclus în preţul chiriei. Printre alte avantaje se numără serviciul de concierge, pază 24/7, spălătorie, sala de fitness, supermarket, bistro şi multe altele. Toate bucătăriile sunt mobilate şi utilate, indiferent dacă viitorul chiriaş optează pentru o locuinţă mobilată sau una nemobilată.     
 
Toţi expozanţii care vor fi prezenţi la Târgul Imobiliar Project Expo au oferte speciale pe perioada celor trei zile ale evenimentului. Class Residence Titan,  situat la câteva minute de staţiile de metrou 1 Decembrie şi Nicolae Teclu vine cu cel mai mic preţ din zonă: 670 de euro/metru pătrat. Şi mai mult de atât, dezvoltatorul oferă cadou un aparat de aer condiţionat sau o plasmă tuturor vizitatorilor care vin la Târgul Imobiliar, indiferent dacă aceştia iau decizia de achiziţie a locuinţei din Class Residence Titan pe perioada desfăşurării evenimentului sau ulterior. 
 
Metropolitan Residence Aviaţiei oferă un discount de până la 15.000 de euro vizitatorilor târgului. Cubic Residence oferă, de asemenea, un discount de 5% celor care doresc să achiziţioneze o proprietate în ansamblul din Prelungirea Ghencea. Perpetuum Residence ofera vile cu preţuri care pleacă de la 62.000 de euro. În Militari Residence, unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, preţurile pleacă pe perioada Târgului Imobiliar de la 550 de euro/metru pătrat. VarioDoor oferă discount 5% la preţurile de importator pentru orice model de uşă şi 10% la montaj.  Oferta valabilă 30 de zile pe baza flyer-ului primit de la stand.
 
Târgul Imobiliar Project Expo are loc în Piaţa Victoriei, în perioada 1-3 iulie. Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins vineri şi sâmbătă între orele 10.00 – 19.00, iar duminică 10.00-16.00.
 
citeste totul despre: