Studiu: închirierea unui birou complet echipat din România este printre cele mai ieftine din Europa. Doar în Bulgaria şi Lituania e mai puţin

Studiu: închirierea unui birou complet echipat din România este printre cele mai ieftine din Europa. Doar în Bulgaria şi Lituania e mai puţin

Spargerea bulei imobiliare din România a dus la preţuri atractive pentru birouri, dar  acestea încă sunt mai mari decât în Bulgaria

România este una din cele mai ieftine ţări din Europa la închirierea de spaţii de birouri-instant, complet mobiliate şi echipate, cu servicii la dispoziţie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/lună.

Birourile-instant, cu toate serviciile incluse, sunt o soluţie din ce în ce mai folosită de către tinerii antreprenori din IT&C, dar şi de către consultanţi în afaceri sau alte profesii imobiliare, care nu vor ducă grija întreţinerii unui birou permanent, ci doar să se folosească de unul complet echipat, într-un cost bine ţinut sub control, se arată într-un comunicat al firmei Flash Office Solutions.
 
Antreprenorii care închiriază astfel de spaţii beneficiază în tariful final de toate facilităţile - mobilier, recepţie, sală de întâlnire, fax, telefon, curăţenie zilnică, pază, acces la bucătărie, conexiune performantă la Internet, sistem de video-conferinţe, imprimantă profesională, dar şi parcare pentru biciclete şi zonă de lounge.
 
„Serviciile de instant offices sunt de două ori mai ieftine în România decât în Grecia şi Germania şi de patru ori mai ieftine decât în Franţa. Preţuri mai mici se găsesc doar în Bulgaria şi Lituania, ambele ţări având însă o populaţie mult mai mică decât România şi implicit o cerere sub cea din România“, a declarat Ilinca Dumitru, coordonator de vânzări la Flash Office Solutions.
 
În Bulgaria tarifele pentru aceste servicii sunt de 105 euro/lună, iar în Lituania de 115 euro/lună. În Austria şi Portugalia, costurile sunt similare cu cele de pe piaţa românească, iar cele mai scumpe ţări din Europa, după acest indicator, sunt Slovacia şi Franţa cu 800 de euro/lună.
 
Mai puteţi citi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: