Salonul Imobiliar Bucureşti: Valoarea proiectelor imobiliare depăşeşte 100 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
salonul imobiliar

Proiecte imobiliare cu o valoare cumulată de peste 100 milioane EUR îşi lansează oferta în cadrul primului târg de profil al anului, Salonul Imobiliar Bucureşti, care începe vineri, 2 martie la Palatul Parlamentului.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe îşi prezintă cel mai mare proiect rezidenţial pe care compania îl dezvoltă în România, în cadrul Salonului Imobiliar Bucureşti. H Pipera Lake va fi construit pe o suprafaţă de teren de 57.000 mp, însumând aproximativ 120.000 mp de apartamente.  H Pipera Lake va fi materializat în 17 clădiri cu un regim de înălţime S+P+6E+7R, livrând, per total, 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 şi 3 camere şi peste 1.600 locuri de parcare.

Antreprenorul român, Cristian Erbaşu, lansează la SIB proiectul Arbo Residence, în zona Mogoşoaia. Noul ansamblu va avea 1.000 de locuinţe: studio-uri, apartamente cu 2 şi 3 camere şi apartamente duplex.

Premier Estate prezintă în premieră la târg proiectele Pallady Towers, dezvoltat de Anchor Group (209 de apartamente în zona Pallady, ce vor fi construite în două faze, prima fază urmand sa fie livrată în septembrie 2018) şi AFI City în zona Bucureştii Noi – prima fază va avea 190 de apartamente şi va fi livrată în semestrul al doilea din 2019.

Vita Bella îşi lansează oferta comercială la Salonul Imobiliar Bucureşti. Ansamblul rezidenţial este deja finalizat, cuprinde 131 de apartamente scoase la vânzare, fiind localizat în zona Pipera.

Conarg lansează la târg proiectul Quadra Trees: este a treia dezvoltare sub acelaşi brand de succes, “Quadra”, şi cea de a şasea a grupului de firme Conarg. Compania construieşte pe un teren de 1,5 hectare din zona Drumul Taberei un ansamblu de 7 blocuri de locuinţe cu un regim de înălţime de P+5E şi P+6E, totalizând 281 de unităţi locative: studiouri, apartamente cu 2 şi 3 camere şi 338 locuri de parcare.

Sud Rezidenţial lansează Kristal Residence Prelungirea Ghencea în cadrul Salonului Imobiliar Bucureşti. Dezvoltatorii Kristal Residence din cadrul Metalurgiei Park au decis să dezvolte conceptul într-o nouă zonă. Noul proiect prevede 96 de unităţi locative mixte, compuse din garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere, decomandate, cu suprafeţe între 40 mp şi 100 mp utili, dispuse în două blocuri cu regim de înălţime S+P+7 Etaje.

La Salonul Imobiliar Bucureşti participă cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari, precum şi cele mai mari companii de consultanţă şi intermediere imobiliară, cu un total de peste 100 de proiecte imobiliare, precum şi oferte de locuinţe din piaţa veche şi apartamente la închiriat. În deschiderea Salonului Imobiliar Bucureşti are loc Forumul Imobiliar, o dezbatere pe cele mai arzătoare teme ale industriei, unde sunt aşteptaţi Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici şi Primarul Capitalei, Gabriela Firea.   

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite