Românii, tot mai selectivi cu mobilierul pentru spaţiile de relaxare. Care sunt materialele preferate

Românii, tot mai selectivi cu mobilierul pentru spaţiile de relaxare. Care sunt materialele preferate

Românii au devenit tot mai selectivi atunci când vine vorba de alegerea mobilierului potrivit pentru spaţiile de relaxare, fie că este vorba despre amenajarea balconului sau a grădinii. Preferinţele românilor în materie de mobilier vizează deopotrivă calitatea şi multifuncţionalitatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii kika, furnizorul complet în domeniul amenajărilor interioare moderne, susţin că tendinţele de cumpărare ale românilor s-au schimbat destul de mult pe această categorie, de la tipurile de materiale pentru mobilierul de grădină până la bugetul alocat.
 
„De la an la an, înregistrăm creşteri semnificative pe această categorie de produse, atât din punct de vedere al vânzărilor, cât şi din punct de vedere al materialelor şi al funcţionalităţii produselor alese. Dacă în urmă cu câţiva ani, mobilierul din metal sau plastic era în topul preferinţelor, acum observăm o apreciere mai mare pentru mobilierul din rattan artificial care este mult mai comod”, a precizat Ruxandra Apostolică, Marketing Manager kika România.
 
Potrivit kika România, astăzi clienţii se orientează spre soluţii complete de amenajare a locului de relaxare (balcon/grădină). Cele mai apreciate sunt seturile care includ atât fotolii, cât şi măsuţă de cafea în acelaşi model, dar şi cele cu mese înalte de tip dining, potrivite pentru a servi masa.
 
Tendinţele anului 2019
 
Pentru amenajarea spaţiului de relaxare din grădină sau balcon, kika lansează o colecţie de mobilier de grădină care răspunde nevoii de economie a spaţiului, confort, calitate şi durabilitate.  Colecţia de grădină cuprinde seturi de mobilier (canapele, fotolii, mese), accesorii şi plante artificiale pentru amenajarea completă a spaţiului de relaxare. Mobilierul are un design smart, care permite o depozitare uşoară, este multifunţional şi poate fi integrat cu uşurinţă în spaţiul de acasă. Astfel, un colţar poate fi transformat cu uşurinţă în două canapele mici pentru o întâlnire în aer liber mai puţin formală.
 
„Oferim clienţilor şi posibilitatea de a opta pentru un set multifuncţional, cum ar fi setul <Arne> a cărui masă poate fi ajustată pe înalţime, devenind, în funcţie de nevoie, fie măsuţă de cafea, fie masă de dining sau cum ar fi patul  <Lauris> care ascunde în interiorul său o măsuţă de cafea, iar suprafaţa de dormit se transformă cu uşurinţă într-o canapea şi o băncuţă”, a explicat Ruxandra Apostolică.
                                                                                  
kika dispune de o gamă variată de mobilier de grădină cu funcţionalităţi şi preţuri pentru toate categoriile de consumatori, de la seturi mici, dar practice, perfecte pentru un spaţiu de citit sau relaxare în balcon, la seturi medii ce pot fi restrânse cu uşurinţă, potrivite pentru a lua masa în familie, la seturi pentru spaţii generoase care cuprind canapele sau colţare cu diverse funcţii. 
 
Produsele pot fi testate în magazine
 
Un alt beneficiu pentru clienţii kika este acela că ei pot vedea şi testa produsele din magazine. 
“Ne dorim ca cei care ne trec pragul să încerce produsele, în aşa fel încât să aleagă în final piesele preferate care le vor asigura confortul dorit. Este important ca ei să vadă şi sistemele de depozitare sau extindere, să testeze funcţiile relax sau treptele de ajustare a spătarelor. Un alt lucru apreciat de clienţii noştri este interacţiunea pe care o au cu consilierii din departament deoarece primesc informaţii detaliate despre funcţionalitea produselor”, a mai spus Ruxandra Apostolică.
 
Noua colecţie de grădină de la kika este deja disponibilă în magazine, iar preţurile variază între 179 de lei, pentru un scaun din rattan artificial, şi 5.000 de lei, pentru un set format din masă şi colţar cu perne.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: