Primul târg imobiliar din acest an se deschide vineri, 20 martie, la Sala Palatului: Project Expo 2015

Primul târg imobiliar din acest an se deschide vineri, 20 martie, la Sala Palatului: Project Expo 2015

La Project Expo se prezintă proiecte şi prototipuri de case

Târgul Imobiliar Project Expo se va desfăşura la Sala Palatului în perioada 20-22 martie. Potrivit organizatorilor, intrarea este liberă iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10.00 şi 18.00 vineri şi sâmbătă, iar duminică 10.00-16.00.

Cea mai ieftină proprietate scoasă la vânzare în cadrul Project Expo este din zona Fundeni, unde New City Residence oferă o garsonieră la un preţ de 17.600 euro. Şi preţul pe metru pătrat este unul foarte mic, mai exact 550 de euro/mp.

Premier Imobiliare vine din urmă cu o garsonieră în Popeşti Leordeni la un preţ de 19.125 de euro şi apartamente cu două camere la 26.000 de euro.

Apartamentele cu trei camere au preţuri care pleacă de 45.500 de euro, iar în cazul caselor, preţul minim este de 64.000 de euro.

Ce promoţii vor fi afişate

„În cadrul primului târg imobiliar al anului 2015, expozanţii vin cu oferte mai mari şi deci cu preţuri semnficativ mai mici decât în 2014“, spune Adina Patilea, brand manager al Târgului Imobiliar Project Expo.

Iată câteva promoţii:
* * La Confort Village Corbeanca, un apartament în vilă costă 39.000 de euro, faţă de peste 60.000 euro - preţul afişat iniţial de către dezvoltator. Bineînţeles, există un număr-limită de apartamente disponibile la acest preţ.
** 30.000 de euro costă şi construcţia unei case cu două camere şi garaj, care - garantează dezvoltatorul - este antiseismică, fiind ridicată pe structură metalică uşoară. Este gata în trei luni, cu tot cu finisaje şi, mai mult de atât, nu face niciodată igrasie.
** La capitolul izolaţie şi ecologie evoluţia construcţiilor este mai mult decât evidentă, din ce în ce mai mulţi dezvoltatori axându-se pe clădiri cu un consum de energie foarte redus.
Ansamblul imobiliar The Park este un exemplu concludent în acest sens.
Factura pentru încălzirea unui apartament cu două camere din The Park este de aproximativ 70 de lei în sezonul rece, una dintre cele mai mici valori din piaţă.

Ofertă time-share la Bran

Pentru cei care vor să-şi petreacă vacanţa în propria vilă de la Bran, Holiday Villas vine cu propunerea de achiziţiona case de vacanţă în time-share, cu preţuri pornind de la 2.500 de euro.

Time-share este o metodă de a cumpără cazarea pentru vacanţă care conferă turiştilor dreptul de a ocupă un apartament, o vilă sau orice alt tip de locuinţa, pe perioadă uneia sau mai multor săptămâni pe an.

Proprietatea în time-sharing poate fi vândută mai departe (că şi proprietatea clasică), ipotecata, închiriată etc. În comparaţie cu un contract de închiriere, pe lângă posibilitatea valorificării prin vânzare, ipotecare etc., proprietatea de tip time-sharing oferă avantaje precum: statutul de proprietar, confortul oferit de utilizarea bunului pentru o perioadă nelimitată de timp.

Toate aceste oferte, dar şi multe altele, vor fi valabile „doar pe perioada desfăşurării târgului“, precizează organizatorii Project Expo.

citeste totul despre: