Patronii Dedeman investesc în imobiliare. Cui sunt destinate locuinţele

Patronii Dedeman investesc în imobiliare. Cui sunt destinate locuinţele

Fraţii Pavăl, care deţin compania Dedeman, vor să-şi extindă afacerile în domeniul imobiliar, demarând deja primele proceduri pentru o investiţie de anvergură.

Surse apropiate fraţilor Pavăl susţin că este vorba despre un cartier de locuinţe privat, destinat angajaţilor companiei. Acesta va avea circa 16-18 case, va beneficia de terenuri de sport şi un lac de agrement. De asemenea, va fi realizat un dig de protecţie şi vor fi amenajate drumurile aferente, scrie zdbc.ro
  
Proiectul este mai vechi, terenul fiind achiziţionat acum mulţi ani de firmă băcăuană, însă criza şi alte priorităţi investiţionale au amânat planurile DEDEMAN. Societatea a depus însă în luna ianuarie o solicitare la Primăria Bacău pentru scoaterea certificatului de urbanism, care prevede  “Desfiintare construcţii existenţe, construire dig de protecţie în vederea scoaterii terenurilor din zonă inundabil[, fermă agricolă, servicii, locuinţe individuale, agrement şi sport, anexe, drumuri şi platforme, lac agrement, amenajări exterioare, împrejmuire, lucrări hidro-tehnico-edilitare; introducere terenuri în intravilan”. 
  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: