Omul de afaceri Papalekas a cumpărat clădirea de birouri Nusco Tower din Capitală şi un teren din apropiere, cu 50 de milioane de euro

Omul de afaceri Papalekas a cumpărat clădirea de birouri Nusco Tower din Capitală şi un teren din apropiere, cu 50 de milioane de euro

Nusco Tower are o suprafaţă închiriabilă de 23.000 metri pătraţi, structuraţi pe 20 de etaje, fiind închiriată circa 91% de chiriaşi precum Oracle, Bayer şi Volksbank

Compania Globalworth, controlată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a cumpărat de la grupul italian Nusco clădirea de birouri Nusco Tower, din zona Floreasca din Bucureşti, cu 46 de milioane de euro, şi un teren de 2.400 de metri pătraţi, din apropierea imobilului, cu 4 milioane de euro. Închiderea tranzacţiei va avea loc în trimestrul doi din 2015, potrivit unui comunicat al companiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nusco Tower este localizată pe strada Gara Herăstrău, aceeaşi pe care se află complexul Green Court Bucharest, dezvoltat de grupul suedez Skanka, din care Globalworth a cumpărat recent prima clădire. 
 
Nusco Tower are o suprafaţă închiriabilă de 23.000 metri pătraţi, structuraţi pe 20 de etaje, fiind închiriată circa 91% de chiriaşi precum Oracle, Bayer şi Volksbank.
 
Terenul cumpărat de Papalekas are 2.434 metri pătraţi şi este localizat în aceeaşi zonă, la 200 metri depărtare de Nusco Tower şi aproape de Green Court Bucharest. 
 
Terenul are toate autorizaţiile necesare pentru dezvoltarea a 12.000 metri pătraţi.
 
„După achiziţia Green Court Building A, aceste tranzacţii consolidează poziţia Globalworth în noua zonă de afaceri a Bucureştiului. Nusco Tower este bine cunoscută, în timp ce terenul Nusco Land este unul dintre foarte puţinele terenuri disponibile în zonă, care continuă să atragă chiriaşi, mai ales multinaţionale“, a declarat Dimitris Raptis, director executiv adjunct şi director de investiţii al Globalworth.
 
Globalworth Real Estate Investments Limited este o societate de investiţii imobiliare fondată de dezvoltatorul şi investitorul imobiliar Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai activi investitori imobiliari din România în ultimii ani.
 
Grupul italian Nusco este controlat de familia Nusco, iar în România este şi producător de uşi, ferestre şi parchet, operând două fabrici, în Pipera, prin firma Pinum Doors&Windows.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: