Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu a cumpărat pentru 4,5 milioane de euro o clădire Romtelecom din Ştefan cel Mare-Floreasca

Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu a cumpărat pentru 4,5 milioane de euro o clădire Romtelecom din Ştefan cel Mare-Floreasca

Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu FOTO Adevărul

Omul de Afaceri Dorinel Umbrărescu a cumpărat, săptămâna trecută, de la Romtelecom un imobil aflat vis-a-vis de de spitalul de urgenţă Floreasca, la intersecţia dintre Bulevardul Ştefan cel Mare şi Calea Floreasca, pentru care a plătit 4,5 milioane de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imobilul era unul dintre cele mai importante active din portofoliul Romtelecom şi are o suprafaţă desfăşurată de peste 8.000 de metri pătraţi.
 
Dorinel Umbrărescu a fost singurul participant la licitaţie, adjudecând imobilul la preţul de pornire, au declarat pentru Mediafax surse din piaţa imobiliară.
 
Clădirea va intra în renovare, proces care se va finaliza până la finele anului, urmând să fie utilizată, cel mai probabil, ca sediu central al Băncii Române de Credit şi Investiţii, al cărei proprietar este Umbrărescu.
La începutul anului, Romtelecom a desemnat firma de con¬sul¬ta
n¬ţă şi audit KPMG să îi evalueze por¬to¬fo¬liul imobiliar din întreaga ţară, for¬mat din te¬re¬nuri, clădiri şi spaţii comer¬ciale cu o supra¬faţă de aproape 2 milioane metri pătraţi.
 
Proprietăţile imobiliare ale Romtelecom sunt administrate de firmele Coldwell Banker Affiliates of Romania şi Romprest.
 
Concataţi de Mediafax, reprezentanţii Romtelecom au declarat că vânzarea imobilului din Şefan cel Mare-Floreasca este în derulare.

Mai puteţi citi: 

„Regele asfaltului“ îşi lasă oamenii pe drumuri. Cum au mers afacerile lui Dorinel Umbrărescu în ultimii ani. Dorinel Umbrărescu trimite în şomaj 1.017 din cei 1.140 de angajaţi ai firmei Tehnostrade, din cauza lipsei de contracte, fără ca disponibilizaţilor să le ofere salarii compensatorii.

Cine va conduce banca lui Dorinel Umbrărescu. „Regele asfaltului“ a preluat ATE Bank România de la Piraeus Bank. Marinel Burduja, fostul vicepreşedinte al Raiffeisen Bank, va fi preşedintele executive al Băncii Române pentru Credit şi Investiţii (BRCI), actual ATE Bank România preluată de Dorinel Umbrărescu de la Piraeus Bank. Din echipa de conducere a băncii vor mai face parte Alina Pascu, membru al conducerii ATE, Dorin Badea, fost şef al Trezorerie UniCredit, Gabriel Arsene, de la Raiffeisen Bank, şi Andrei Popovici, de la McKinsey.
 
Regele asfaltului Dorinel Umbrărescu a depus dosarul la BNR pentru a-şi face bancă. Omul de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu, cunoscut drept unul dintre „regii asfaltului“, este tot mai aproape de momentul în care va avea propria bancă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: