Elon Musk locuieşte într-o casă de 50.000 de dolari, după ce şi-a vândut toate proprietăţile, în valoare de 114 milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Elon Musk locuieşte acum în Texas într-o casă mică, în valoare de 50.000 de dolari, după ce, în ultimul an, CEO-ul Tesla şi SpaceX a vândut sau a scos la vânzare toate proprietăţile imobiliare, în valoare de 114 milioane de dolari.

Casa se află în incinta companiei sale de explorare spaţială SpaceX şi a fost transportată acolo cu un camion, conform Digi24.

Locuinţa modulară are puţin peste 100 de metri pătraţi, iar Musk a declarat-o ca fiind domiciliul stabil, printr-un mesaj postat pe Twitter.

„Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată”, i-a răspuns Musk unui utilizator care îi aprecia stilul de viaţă modest.

Casa modulară în care locuieşte Musk este produsă de o companie numită Boxabl, Musk optând pentru modelul mini - Casita. Modelul se vinde cu 49.500 de dolari sau se închiriază cu 250 de dolari pe lună. Musk crede că aceste locuinţe au potenţial pentru rezolvarea crizei imobiliare.

FOTO Boxabl

image image
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite