Elon Musk îşi vinde două proprietăţi din Los Angeles, după ce a anunţat că nu va mai deţine case VIDEO

Elon Musk îşi vinde două proprietăţi din Los Angeles, după ce a anunţat că nu va mai deţine case VIDEO

Imagine cu proprietatea de 30 de milioane de dolari a lui Elon Musk

Două dintre proprietăţile din Los Angeles ale lui Elon Musk au fost scoase la vânzare pe site-ul Zillow, pentru 30 de milioane de dolari, respectiv 9,5 milioane de dolari, la câteva zile după ce acesta a anunţat că nu vrea să mai deţină case, relatează CNBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proprietăţile au fost listate pentru vânzare duminică, la doar două zile după ce excentricul miliardar a scris pe Twitter să intenţionează să îşi vândă aproape toate bunurile fizice şi că ”nu va mai deţine o casă”.
 
Cu câteva minute înainte de aceste remarci, Musk a scris pe Twitter, celor 33,6 milioane de urmăritori, că preţul acţiunilor Tesla este prea mare, ceea ce a dus la scăderea capitalizării de piaţă a companiei cu 14 miliarde de dolari. Nu este clar de ce a scris acest lucru.
 
Cele două proprietăţi de lux ale lui Musk se află în cartierul de lux Bel Air. Una dintre acestea este un ranch cu cinci dormitoare, iar cealaltă o casă cu şase dormitoare.
 
One of Elon Musk's home as listed on Zillow
 
Un reprezentant al lui Musk nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii.
 
Ferma de 9,5 milioane de dolari a aparţinut starului de cinema Gene Wilder, care a jucat rolul lui Willie Wonka în filmul Willie Wonka & the Chocolate Factory.
 
Musk a declarat vineri că cine va cumpăra casa ar trebui să o păstreze aşa cum este.
 
O singură condiţie pentru vânzare: Deţin fosta casă a lui Gene Wilder. Nu poate fi demolată sau să îi fie pierdut sufletul”,  scris Musk pe Twitter.
 
Ranch-ul are o piscină ovală şi o căsuţă de oaspeţi separată.
 
”Fosta casă în stil ranch a lui Gene Wilder/Willy Wonka, unică, ciudată şi fermecătoare, renovată dar conservată cu atenţie”, arată anunţul de vânzare.
 
Proprietatea cu vedere spre Bel Air Country Club este mult mai scumpă, de 30 de milioane de dolari.
   Musk's $30 million home as it appears on Zillow.
 
”Construită în 1990 şi renovată semnificativ, cu spaţii largi de recreere, tavane înalte şi finisaje fine”, potrivit anunţului de vânzare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: