Cushman&Wakefield deschide birou la Bucureşti

Compania de consultanţă imobiliară Cushman&Wakefield, cu sediul central în Statele Unite ale Americii, a anunţat că a intrat pe piaţa românească prin achiziţia biroului asociat din

Compania de consultanţă imobiliară Cushman&Wakefield, cu sediul central în Statele Unite ale Americii, a anunţat că a intrat pe piaţa românească prin achiziţia biroului asociat din România, Activ Consulting. Prin deschiderea biroului din România, a doua ţară ca mărime din regiune după Polonia, Cushman & Wakefield îşi extinde prezenţa pe pieţele-cheie din Europa Centrală şi de Est, se arată într-un comunicat al companiei. "Pieţele emergente din Europa Centrală şi de Est sunt în planurile de expansiune ale clienţilor noştri internaţionali. România este o ţară-cheie în regiune, în principal datorită primirii statutului de membru al UE, a dimensiunii pieţei de consum şi a ritmului de creştere economică, care este cel mai ridicat din Europa. Acesta este cel mai bun moment pentru deschiderea biroului din România", a declarat în comunicat Paul Bacon, directorul executiv al Cushman & Wakefield. Cushman & Wakefield este una dintre cele mai importante companii de consultanţă în domeniul imobiliar şi este prezentă în Europa Centrală şi de Est din anul 1991, când a deschis primele birouri în Polonia, Ungaria şi Cehia. În anul 2004, compania a achiziţionat şi biroul asociat din Rusia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: