Cum arată vila de lux din Munţii Buzăului scoasă la vânzare cu 2,5 milioane de euro

Cum arată vila de lux din Munţii Buzăului scoasă la vânzare cu 2,5 milioane de euro

Domeniul are patru clădiri – casa principală, cu o suprafaţă utilă de 1.200 de metri pătraţi, utilată şi mobilată, ferma, casa paznicilor şi garajul

Cea mai scumpă locuinţă scoasă la vânzare în cadrul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), care are loc în perioada 20-23 octombrie în Piaţa Constituţiei din Capitală, este o vilă de lux din Munţii Buzăului.

Preţul de vânzare al vilei de lux din localitatea Măgura, judeţul Buzău, este de 2,5 milioane de euro. 
 
Vila de lux – denumită Nature Getaway - a fost proiectată de renumitul arhitect american Jim Ruscitto, este construită din buşteni de pin, pietre din Alpii Francezi şi ardezie din Norvegia şi Brazilia. 
 
Imobilul include o piscină interioară de 22 de metri, sauna, jacuzzi şi zonă de fitness. Proprietatea include 10 hectare de pajişte, două lacuri şi o livadă, dar şi o pădure de stejari, cireşi şi lămâi, de aproximativ 50 de hectare, potrivit informaţiilor de pe Imoteca.ro, compania care vinde imobilul. 
 
Domeniul are patru clădiri – casa principală, cu o suprafaţă utilă de 1.200 de metri pătraţi, utilată şi mobilată, ferma, casa paznicilor şi garajul.
 
Casa principală este compusă din patru zone: zona de zi (livind, dining, bucătărie deschisă şi zona de recreere), camere pentru invitaţi cu acces direct spre grădină, dormitorul principal (dotat cu şemineu şi bibliotecă) şi zona de Spa. 
 
Firma care deţine proprietatea este administrată de Robert Ludovic Charles Simon, unul dintre fondatorii grupului A&D Pharma, care deţine lanţul de farmacii Sensiblu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările