Cum arată casa în stil victorian scoasă la vânzare pentru doar 1 liră sterlină în Marea Britanie FOTO

Cum arată casa în stil victorian scoasă la vânzare pentru doar 1 liră sterlină în Marea Britanie FOTO

Sursa foto: dailyrecord.co.uk

O casă cu trei dormitoare, construită în stil victorian, în al doilea cel mai mare oraş din Marea Britanie, a fost scoasă la vânzare la preţul de doar o liră sterlină, de 200.000 de ori mai mic decât cea mai ieftină locuinţă din zonă.

Casa din Acocks Green, Birmingham, are un pridvor original, gard viu tuns şi uşa de la intrare proaspăt vopsită, însă interiorul poate fi demn de platou pentru filme de groază.
 
Mormane de moloz, o toaletă spartă şi o bucătărie distrusă înseamnă că orice potenţial cumpărător va trebui să investească masiv în reconstrucţia casei.
 
Cu toate acestea, dat fiind preţul infim cerut pentru întreaga casă şi a faptului că aceasta are mai multe şeminee care pot fi cu uşurinţă recondiţionate, este foarte posibil să se găsească rapid un cumpărător, scrie Daily Mirror
 
 
Preţul mediu al proprietăţii pe acelaşi drum este mai mare de 200.000 lire sterline, ceea ce înseamnă că cumpărătorul ar putea să obţină o casă la acelaşi preţ cu un sac de dulciuri.
 
De asemenea, strada are magazine şi legături spre gară, aflându-se la doar şase mile de centrul oraşului Birmingham.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: