Cum îţi alegi casa potrivită: Din martie începe sezonul târgurilor imobiliare

Cum îţi alegi casa potrivită: Din martie începe sezonul târgurilor imobiliare

Târgurile imobiliare aduc în faţa cumpărătorilor cele mai noi proiecte ale dezvoltatorilor, dar şi oferte speciale de preţ FOTO Mediafax

Piaţa imobiliară tinde să-şi menţină creşterile de anul trecut, iar jucătorii din acest sector au mai multe variante de oferte pentru cei care vor să-şi cumpere o locuinţă.

Începând din 11 martie, în parcarea din Piaţa Victoriei va fi organizat târgul imobiliar Project Expo.  Organizatorii spun că acest prim târg imobiliar al anului va prezenta proiecte imobiliare noi, atât din Bucureşti, cât şi din alte oraşe din ţară.

Citiţi în Adevărul Financiar:  Migraţia pieţei imobiliare: Sudul Capitalei, noul El Dorado din real estate

La acest târg şi-au anunţat deja prezenţa unele dintre cele mai cunoscute companii: Premier Service, Greenfield Residence, Cubic Residence, Berceni Rezidenţial, Omnis Residence, Militari Residence, Metropolitan Residence, 20th Residence, Confort City, Magecon Residence, Palladium Residence, Trend Residence, Aleea Residence, Tineretului City, Carol City, New City, New Town, Magecon, White Mountain.

La Project Expo va fi prezent şi  RHI Grup care oferă posibilitatea achiziţiei unei proprietăţi în sistem time sharing în judetul Braşov, la Bran.

Citiţi în Adevărul Financiar:  IKEA atacă în forţă sectorul imobiliar din Capitală şi devine principalul dezvoltator din Bucureşti

Organizatorii spun că dezvoltatorii prezenţi la târg vor veni cu oferte speciale şi reduceri de preţ. Mai mult, vizitatorii vor primi un fluturaş cu întrebări legate de tipul locuinţei pe care o caută, limita de buget sau zona în care îşi doreşte un cumpărător proprietatea.

Cei care participă la acest sondaj pot câştiga un televizor cu diagonala de 109 centimetri sau diverse obiecte de amenajări interioare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: