Cum va fi 2015 pentru piaţa apartamentelor

Cum va fi 2015 pentru piaţa apartamentelor

Potrivit specialiştilor imobiliari, preţurile au avut în ultimii ani o evoluţie relativ stabilă

Ultimii doi ani au fost marcaţi de stabilitate în ceea ce priveşte preţurile locuinţelor, oscilaţiile fiind în plaja a +/- 2-3%, cel mult. În acelaşi timp, în piaţă oferta de locuinţe noi s-a îmbogăţit, oferta de creditare standard s-a îmbunătăţit, iar de ceva vreme se discută de schimbarea Prima Casa în Noua Casă, proiect care până în prezent nu a prins contur în afara programului de guvernare. Ce urmează în piaţa rezidenţială?

Ştiri pe aceeaşi temă

Sunt premise de crestere a preturilor apartamentelor in 2015?
 
“Nu consider ca exista premise pentru cresteri de preturi la nivel general, la fel cum nu vom inregistra nici scaderi semnificative. Oferta de locuinte a fost semnificativ mai mare, dar cum preturile nu au inregistrat scaderi notabile – desi o buna parte din proiectele noi lansate au pus in piata locuinte la un pret mult mai redus decat cel al locuintelor din proiectele deja existente – rezulta ca si cererea a fost in crestere”, spune Gabriel Voicu, director divizia New Homes in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: