Când va fi inaugurată cea mai scumpă clădire de birouri din România, deţinută de George Copos. Primii chiriaşi

Când va fi inaugurată cea mai scumpă clădire de birouri din România, deţinută de George Copos. Primii chiriaşi

Omul de afaceri George Copos va inaugura la sfârşitul lunii martie cea mai scumpă clădire de birouri din România, Ana Tower, au declarat surse din piaţă pentru News.ro.

”Valoarea investiţiei este de ordinul a câtorva sute de milioane de euro. Clădirea va fi inaugurată la sfârşitul lunii”, au declarat surse din piaţă pentru News.ro.
 
Reprezentanţii dezvoltatorului spun că Ana Tower respectă toate standardele internaţionale pentru siguranţa la foc, iar structura zgârie norului este proiectată pentru a rezista la orice activitate seismică de 9 grade pe scara Richter.
 
Aceasta este totodată cea mai modernă clădire de afaceri din Bucureşti şi are de astăzi primii chiriaşi premium – odată cu relocarea companiilor PriceWaterhouseCoopers (PwC) România şi D&B David şi Baias.
 
 
De altfel, Ana Tower a fost încadrată în categoria LEED Platinum Green Buiding, iar certificarea dovedeşte grija pentru protecţia mediului pe parcursul construcţiei şi în procesul de alegere a materialelor şi finisajelor naturale, de înaltă calitate. A fost totodată desemnată cea mai îndrăzneaţă clădire de birouri din ţara noastră. Investiţia făcută de Ana Tower Offices s-a bazat pe tehnologii folosite în premieră în România, rezultatul fiind 43.700 de metri pătraţi de spaţii de birouri ultra-moderne.
 
”Clădirea a fost finalizată cu succes în termenul prevăzut – lucru rar întâlnit în România. Mai mult, clădirea este situată într-o zonă extrem de dinamică a oraşului, care va deveni viitorul 'City' bucureştean. Ne-am străduit să satisfacem toate cerinţele PwC şi pe cele ale viitori chiriaşi, inclusiv în ceea ce priveşte legătura cu staţiile de metrou, spaţii de parcare pentru automobile, staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice, dar şi crearea de facilităţi pentru utilizatorii de biciclete. Sunt mândru că sunt român şi investesc în România”, a declarat Gheorghe Copos, dezvoltatorul clădirii.
 
 
Chiriaşii beneficiază de opt lifturi de ultimă generaţie - Schindler high-speed – instalate pentru prima oară în România. Clădirea dispune de 1.300 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi de peste 400 de locuri de parcare, în subteran şi suprateran.
 
Ana Tower Offices  face parte din grupul de societăţi Ana Holding, alături de Ana Hotels, cu activităţi în industria hotelieră, şi de Ana Teleferic, transportator pe cablu din România.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: