AFI Europe cumpără portofoliul de clădiri de birouri al NEPI Rockcastle

AFI Europe cumpără portofoliul de clădiri de birouri al NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle Victoriei Office

AFI Europe a semnat o scrisoare de intenţie neangajantă pentru achiziţia portofoliului de clădiri de birouri din România al NEPI Rockcastle.

Ştiri pe aceeaşi temă

Portofoliul de birouri are o suprafaţă totală construită de aproximativ 170.000 de metri pătraţi şi cu o valoare totală de aproximativ 310 milioane de euro.

AFI Europe va beneficia de exclusivitate pentru a derula un proces de due-diligence care vizează portofoliul de clădiri de birouri Clasa A.

„Scrisoarea de intenţie pentru achiziţia portofoliului NEPI face parte din strategia noastră de dezvoltare pe termen lung. Pe lângă proiectele imobiliare pe care le-am dezvoltat, suntem şi o companie de investiţii şi căutăm permanent noi oportunităţi pe piaţă”, a declarat Doron Klein, CEO al AFI Europe Romania şi Cehia.

În funcţie de încheierea cu succes a procesului de due-diligence şi de îndeplinirea altor condiţii specifice, cele două părţi vor decide asupra următoarelor etape.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: