Un nou scandal Samsung: Compania este obligată să retragă de pe piaţă 2,8 milioane de maşini de spălat

Un nou scandal Samsung: Compania este obligată să retragă de pe piaţă 2,8 milioane de maşini de spălat

Retragerea afectează 34 de modele de maşini de spălat de la mai multe magazine şi este valabilă pentru produse cu data de fabricaţie care porneşte din 2011 FOTO Consumer Reports

Gigantul sud-corean Samsung a ajuns din nou în centrul unui scandal de proporţii după ce Autoritatea pentru siguranţa consumatorului din SUA a anunţat că 2,8 milioane de maşini de spălat ale producătorului vor fi retrase de pe piaţă.

Comisia pentru Siguranţa Consumatorului din SUA a anunţat că maşinile de spălat Samsung reprezintă un pericol şi că se pot desprinde hublourile în timp ce este folosită. Decizia a fost luată după ce producătorul sud-corean a primit peste 700 de reclamaţii, iar nouă persoane chiar au fost rănite de maşini, scris „Wall Street Journal“.
 
Retragerea afectează 34 de modele de maşini de spălat de la mai multe magazine şi este valabilă pentru produse cu data de fabricaţie care porneşte din 2011. „Înainte să mai spălaţi un rând de rufe, contactaţi Samsung şi răspundeţi acestei rechemări în fabrică“, a spus Chairman Elliot Kaye, preşedintele asociaţiei. „Aceste maşini de spălat reprezintă un pericol. Cea mai bună modalitate să evitaţi accidentarea este ca toată lumea care nu a dat încă înapoi maşinile de spălat să contacteze urgent Samsung“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: