Uber înregistrează cereri record în Statele Unite ale Americii

Uber înregistrează cereri record în Statele Unite ale Americii

Foto Shutterstock

Pe măsură ce restricţiile se elimină în SUA, Uber înregistrează cereri record. Creşterile se observă atât la ride-sharing, cât şi la livrările de mâncare. Rezervările de ride-sharing au crescut cu 9% faţă de martie 2020, iar la serviciul Uber Eats creşterea a fost de 150% faţă de luna martie a anului trecut.

Divizia sa de mobilitate a realizat o rată de rezervare brută de 30 miliarde de dolari, cu rezervări zilnice în creştere cu 9% în martie, faţă de luna precedent.

La un an de la părăsirea României, Uber Eats aduce 52 de miliarde de dolari, însemând o creştere de peste 150% faţă de anul trecut.

Cu toate acestea, rezervările brute indică doar totalul valorii fiecărei comenzi, nu şi banii pe care Uber i-a băgat în buzunar luna trecută.

În acelaşi raport, americanii au recunoscut că au fost nevoiţi să mărească bonusurile pentru a-i scoate pe şoferi din case.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările