The Guardian: Ryanair a consemnat la sol trei avioane cu fisuri între aripă şi fuselaj

The Guardian: Ryanair a consemnat la sol trei avioane cu fisuri între aripă şi fuselaj

Cel puţin trei avioane Boeing 737 ale companiei aeriene Ryanair au fost consemnate la sol din cauza fisurilor apărute între aripă şi fuselaj, dar această informaţie nu a fost dezvăluită public, scrie The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Operatorul low-cost irlandez se adaugă astfel listei de companii aeriene afectate de defecte apărute la structura supranumită ”furculiţa de murături”, la nivel global fiind oprite de la zbor 50 de avioane în toată lumea, notează publicaţia online.
 
În timp ce alte companii aeriene, precum australienii de la Qantas sau americanii de la Southwest, au spus câte avioane au fost afectate de fisuri, Ryanair, care operează cea mai mare flotă de 737 din Europa, a refuzat până acum să spună la câte aeronave sunt probleme.
 
Toate cele trei Boeing au peste 15 ani vechime. Potrivit unei copii a registrelor tehnice Ryanair, toate sunt trecute cu ”fisuri la furculiţa de murături”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: