SAP investeşte în studenţi pentru a găsi forţă de muncă pentru parteneri

SAP investeşte în studenţi pentru a găsi forţă de muncă pentru parteneri

La nivel global, aproape 400.000 de mari companii folosesc soluţiile SAP FOTO: Shutterstock

Gigantul software SAP anunţă un nou program de certificare pentru studenţi, oferind astfel accesibilitate pe piaţa muncii la cei peste 378.000 de parteneri care folosesc soluţiile digitale ale acestuia. Programul este disponibil la nivel global şi costă 99 de euro.

Atestările globale vor fi lansate pentru studenţi în cadrul Code with Purpose, iniţiativă sponsorizată de SAP Next-Gen, un program SAP care înglobează peste 3500 de instituţii de învăţământ din 113 ţări. Lista cursurilor pregătitoare, oferite gratuit pentru certificările SAP, sunt disponibile pentru studenţi în platforma openSAP. Acestea pot fi urmate şi de studenţii univesităţilor înscrise în programul SAP University Alliances, care oferă deja cursuri de SAP HANA.

“Prin oferirea certificărilor SAP la un preţ accesibil pentru studenţi, sprijinim viitoarea generaţie de programatori care vor dezvolta aplicaţii software inovatoare pentru a găsi soluţii la problemele cu care se confruntă omenirea, provocări care fac parte din lista de 17 obiective asumate de Naţiunilor Unite. Investiţia noastră mică în pregătirea lor academică le va permite studenţilor să se diferenţieze în faţa viitorilor angajatori, care sunt în căutare de absolvenţi calificaţi, cu un bogat bagaj de cunoştinţe în tehnologiile SAP, cum ar fi SAP HANA, sistemul de inovare digitală SAP Leonardo sau alte aplicaţii bazate pe cloud”, a declarat Bernd Welz, SAP Chief Knowledge Officer.

Studenţii au acces la 60 de examene diferite de certificare în peste 20 de limbi, la preţul de 99 de euro. Peste 378.000 de companii la nivel global utilizează soluţii SAP, astfel că obţinerea unei certificări SAP deschide o gamă largă de oportunităţi de carieră la nivel internaţional pentru studenţi. După absolvirea oricărui examen de certificare, studenţii vor primi un digital badge care le va servi drept acreditare suplimentară pentru interviurile cu potenţialii angajatori.

Odată înscrişi, studenţii au acces la Hubul de Certificări timp de 12 luni şi pot completa câte un examen din fiecare curs disponibil. Cursurile pregătitoare pentru examenele de certificare sunt disponibile în ritmul fiecărui participant, oricând şi de oriunde prin ediţia pentru studenţi a SAP Learning Hub. Cei care au acces la ediţia pentru studenţi pot accesa materialele de instruire specifice pentru certificarea SAP. Pentru abonarea la SAP Learning Hub, ediţia pentru studenţi, aceştia vor trebui să ia legătura cu profesorii lor sau cu universităţile pe care le urmează pentru a le sugera ca această resursă să le fie pusă la dispoziţie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: