Revolut s-a lansat şi în Statele Unite

Revolut s-a lansat şi în Statele Unite

FOTO SHUTTERSTOCK

Revolut, fintech-ul cu o creştere accelerată şi peste 10 milioane de utilizatori în Europa, lansează astăzi aplicaţia financiară şi cardul de debit în Statele Unite ale Americii. Revolut are deja zeci de mii de clienţi americani, după ce a anunţat lansarea încă de anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Revolut s-a lansat în 2015 cu misiunea de a construi o super-aplicaţie financiară - o aplicaţie unică prin care utilizatorii să poată gestiona toate aspectele care ţin de viaţa lor financiară. În doar patru ani, compania a atras peste 10 milioane de utilizatori, a obţinut investiţii în valoare totală de peste 800 milioane de dolari, iar acum are 2.000 de angajaţi la nivel global, inclusiv în New York şi San Francisco.
 
Începând de astăzi, utilizatorii din Statele Unite îşi pot creea un cont în doar câteva minute, direct de pe smartphone. Imediat ce au descărcat aplicaţia pentru iOS sau Android, utilizatorii trebuie să introducă informaţiile personale şi să încarce documentele de identificare, iar contul lor va fi ulterior verificat în doar câteva minute.
 
Odată ce contul unui utilizator a fost aprobat, acesta va primi instantaneu detaliile contului, care pot fi folosite pentru a efectua plăţi şi pentru depunerea salariului. Depozitele clienţilor sunt asigurate de FDIC până la 250.000 de dolari, printr-un parteneriat cu Metropolitan Commercial Bank. Utilizatorii din SUA pot, de asemenea, să îşi primească salariul cu două zile mai devreme prin depunere directă.
 
Printr-un efort al Revolut de a le acorda utilizatorilor mai multă vizibilitate şi control asupra propriilor bani, clienţii pot primi primi notificări instantanee despre plăţile efectuate, pot vedea defalcat cheltuielile realizate pe diverse categorii de produse (restaurante, legume, transport etc.) şi pot stabili bugete de cheltuit lunare pentru categorii individuale.
 
“Întrucât costul vieţii creşte disproporţionat cu salariile pe care le primesc oamenii, acum, mai mult ca oricând, aceştia au nevoie să ştie cu exactitate ce bani le intră şi le ies din cont. Ei trebuie să aibă toate uneltele necesare care să îi ajute să îşi gestioneze banii mai convenabil şi mai clar”, a declarat Nik Storonsky, Fondator şi CEO - Revolut.
 
În plus, utilizatorii Revolut pot trimite şi solicita bani unii de la alţii instantaneu şi gratis, pot împărţi nota de plată printr-o simplă apăsare de buton şi pot rotunji tranzacţiile efectuate cu cardul, astfel încât să strângă restul rămas în puşculiţele digitale Vaults.
 
 
Utilizatorii din Satele Unite ale Americii pot, de asemenea, să cheltuie şi să transfere bani oriunde în lume, la schimbul valutar interbancar; pot deţine şi schimba 28 de monede în aplicaţie; pot retrage gratuit  numerar de la peste 55.000 de bancomate din SUA.
 
 
“Atunci când cheltuie sau transferă bani în străinătate, cele mai multe persoane nu sunt conştiente de comisioanele ascunse pe care le percep băncile. Lumea devine tot mai conectată, iar serviciile financiare ar trebui să sprijine acest lucru, nu să îl împiedice”, a continuat Storonsky.
 
 
Printr-o simplă apăsare de buton, clienţii americani pot să îşi blocheze şi deblocheze cardul, pot activa şi dezactiva funcţionalităţile de plată, cum ar fi: plăţile contactless, swipe, online şi retragerile de la bancomate, totul pentru o siguranţă sporită. Iar pentru cei care efectuează frecvent plăţi online, Revolut oferă un card virtual de unică folosinţă, care îşi regenerează detaliile după fiecare plată online.
 
 
 
Informaţii de background - COVID19
 
Fiind o companie digitală, bazată pe Cloud, Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont în doar câteva minute, direct de pe smartphone. Nu avem sucursale.
 
Oamenii sunt îngrijoraţi pentru toţi cei dragi ai lor din întreaga lume, iar Revolut le permite utilizatorilor să transfere bani în străinătate fără comisioane ascunse.
 
Revolut îi sfătuieşte pe utilizatori să efectueze doar plăţi digitale. Toate cardurile Revolut sunt contactless, iar în România acestea pot fi integrate în Apple Pay.
 
Continuăm să efectuăm diferite modelări şi teste de efort pentru a evalua impactul potenţial al unor modificări în activitatea utilizatorilor.
 
Echipa de suport clienţi a Revolut, formată din 800 de persoane, este pregătită, ca întotdeauna, să ofere sprijin clienţilor noştri 24/7.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: