Preşedintele UBS avertizează că Bitcoin va suferi o corecţie masivă

Preşedintele UBS avertizează că Bitcoin va
suferi o corecţie masivă

Preşedintele grupului UBS, Axel Weber, a declarat că banca elveţiană nu va tranzacţiona Bitcoin şi nici nu va oferi moneda virtuală clienţilor de retail, deoarece o sporire a reglementării ar putea duce la o scădere „masivă” a valorii criptomonedei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Preţul este într-adevăr neclar”, a declarat Weber într-un interviu acordat miercuri Bloomberg TV. „Ne temem că, pe viitor, dacă aceste investiţii vor exploda şi piaţa va fi corectată, atunci investitorii se vor uita la cine a vândut acest lucru”, a spus el.

Weber a mai declarat că unele pieţe, inclusiv imobiliare, ar putea vedea o corecţie datorată „creşterii uriaşe” a creditului. „Există multe riscuri acolo, dar niciunul nu s-a materializat”, a spus preşedintele UBS. Potrivit lui, imobiliarul are, după criză, preţuri foarte, foarte mari.

Weber, împreună cu miliardari, lideri mondiali şi investitori s-au adunat la Davos, Elveţia, pentru întâlnirea anuală a Forumului Economic Mondial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările