Metoda ingenioasă a unui magazin împotriva celor care cumpără tot gelul antibacterian: 6 dolari prima sticlă, 120 de dolari a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un supermarket dun Danemarca îi descurajează pe clienţi să cumpere prea mult gel antibacterian FOTO Rasmus Vejbæk-Zerr
Un supermarket dun Danemarca îi descurajează pe clienţi să cumpere prea mult gel antibacterian FOTO Rasmus Vejbæk-Zerr

Un supermarket danez a găsit o metodă surprinzătoare, dar eficientă pentru a lupta cu cei care cumpără cantităţi mari de gel antibacterian, astfel încât nu mai există stocuri şi pentru alţii, în contextul epidemiei de coronavirus.

Supermarketul Meny din Hellerup, o suburbie din nordul Copenhaga, a afişat un mesaj prin care le transmite clienţilor că prima sticlă de gen antibacterian pe care o cumpără costă 6 dolari. Cu toate acestea, dacă vor să cumpere o a doua sticlă, ea va costa 120 de dolari, potrivit tabloidului danez Ekstra Bladet.

„Am făcut acest lucru pentru ca oamenii să se uite la ei înşişi înainte să îşi umple coşurile cu gel antibacterian. Înainte erau numeroşi client care cumpărau patru sau cinci geluri odată, iar acesta este mult mai important decât drojdia”, a spus Rasmus Vejbaek-Zerr, managerull magazinului, referindu-se la faptul că oamenii cumpără fără măsură atât drojdie, cât şi făină în această perioadă.

El a explicat că a ridicat preţul tocmai pentru ca oamenii să înceapă să gândească.

„Încerc să atrag atenţia şi să îi fac pe oameni să se oprească şi chiar funcţionează. Oamenii se gândesc la asta. În celelalte zile s-au vândut în câteva minute, dar ieri nu s-a mai întâmplat asta”, a spus el.

supermarket Danemarca gel antibacterian Foto

Mesajul afişat de supermarket: Primul gel antibacterian costă 40 de coroane, al doilea costă 1.000 de coroane Foto: Rasmus Vejbæk-Zerr 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite