Mars îşi retrage batoanele de ciocolată din 55 de ţări, inclusiv din România, după ce un client a găsit o bucată de plastic într-un produs

Mars îşi retrage batoanele de ciocolată din 55 de ţări, inclusiv din România

Producătorul american de ciocolată Mars a anunţat, marţi, că îşi va retrage batoanele de ciocolată din 55 de ţări, după ce un consumator a găsit o bucată de plastic într-unul dintre produsele companiei, notează publicaţia „The Guardian”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania a anunţat că au fost afectate produsele care expiră între 19 iunie 2016 şi 8 ianuarie 2017. Totodată, Mars a declarat că pe site-ul companiei va fi publicată lista completă cu produsele care vor fi retrase de pe piaţă.
 
“Vrem să evităm situaţia în care consumatorii care au cumpărat unul din produsele afectate să le consume”, se arată în comunicatul publicat pe pagina de Internet a subsidiarei germane a Mars.
 
Plângerea făcută de o femeie care a declarat că a găsit „o mică bucată de plastic” într-un baton de ciocolată a determinat compania să retragă de pe piaţă batoanele produse la o fabrică a companiei din Olanda.
 
Iniţial, Mars a declarat că îşi va retrage produsele Mars, Snickers, Milky Way şi bomboanele „Celebrations” doar din şapte ţări europene: Marea Britanie, Germania, Franţa, Olanda, Belgia, Italia şi Spania. Ulterior, compania a extins acţiunea de retragere în 55 de ţări.
 
Mars recomandă consumatorilor care deţin batoane produse la fabrica din Olanda să contacteze compania prin telefon sau internet.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările