Invazia de supereroi, noua maşinărie de făcut bani la Hollywood. „Batman vs Superman“, pe urmele succesului

Invazia de supereroi, noua maşinărie de făcut bani la Hollywood. „Batman vs Superman“, pe urmele succesului

"Batman vs Superman" este începutul unei serii de zece filme care folosesc universul de benzi desenate al DC Comics şi în care supereroii se întersectează   FOTO: Blastr.com

Clark Kent şi Bruce Wayne se înfruntă în acest sfârşit de săptămână în cinematografe, în pelicula „Batman vs Superman“, dar acesta este numai ultimul din şirul nesfârşit de filme cu supereroi care au invadat planeta după ce studiourile din Hollywood şi-au dat seama că acestea sunt sursa unor venituri colosale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Batman vs Superman: Zorii Justiţiei“ marchează începutul unei serii ambiţioase prin care Warner Bros., parte a concernului Time Warner, vrea să construiască un imperiu cinematic din intersectarea tuturor supereroilor săi.
 
Drepturile intelectuale pentru cei doi eroi sunt deţinute de către DC Comics, de asemenea parte a Time Warner, iar congomeratul are planuri mari: grupul vrea să realizeze zece filme bazate pe benzile desenate ale DC Comics în următorii patru ani, inclusiv două din seria „Liga Justiţiei“, care aduce supereroii în aceeaşi peliculă, scrie revista americană Fortune.
 
Acest lucru vine după ce Marvel, deţinut de către Disney, a realizat deja o serie de filme în care proprii supereroi se intersectează şi a cules profituri impresionante.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările