Elon Musk: „Preţurile bitcoin şi ethereum par mari”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elon Musk FOTO EPA-EFE
Elon Musk FOTO EPA-EFE

Miliardarul Elon Musk a afirmat, sâmbătă, că preţurile bitcoin şi ethereum par mari, în condiţiile în care criptomonedele au atins niveluri record, iar bitcoin a depăşit pragul unei capitalizări de 1.000 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Directorul general al Tesla, ale cărui tweeturi recente au alimentat creşterea bitcoin, a făcut remarca pe Twitter, răspunzând unui utilizator care a afirmat că aurul este mai bun dect bitcoin şi banii convenţionali.

Musk, care a remarcat în această săptămână că a considerat că perspectiva de a deţine bitcoin ca fiind aventuroasă pentru o companie membră a indicelui S&P 500, a afirmat în tweet: Banii sunt doar date care ne permit să evităm inconvenientul barterului. Acestea fiind spuse, preţurile BTC & ETH par mari lol”.

Bitcoin, cea mai populară criptomonedă din lume, a atins sâmbătă un nou maxim, în tranzacţiile din Asia, continuând creşterea din ultimele două luni, la o zi după de capitalizarea sa de piaţă a depăşit 1.000 de miliarde de dolari.

Ethereum, sau ether, este a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, în funcţie de capitalizarea de piaţă şi de volumul zilnic al tranzacţiilor.

Musk, un susţinător fervent al monedelor digitale, a apărat achiziţia recentă de bitcoin, în valoare de 1,5 miliarde de dolari, care a amplificat interesul firmelor mari pentru această criptomonedă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite