Chinezii au construit un bloc de 10 etaje în 29 de zile. Ce sistem au folosit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cladire

O companie chineză, Broad Group, a reuşit să ridice un bloc de 10 etaje în mai puţin de 29 de ore folosind o metodă de construcţie modulară, scrie Global Construction Review, relatează Hotnews.

La sfârşit, blocul din oraşul Changsha era finisat complet, având montate instalaţiile electrice şi sistemele de ţevi, scrie Hotnews

Compania, ce produce sisteme de aer condiţionat, de încălzire şi unităţi prefabricate a încheiat lucrarea în 28 de ore şi 45 de minute, cu ajutorul a trei macarale şi a unei echipe numeroase pe şantier.

Sistemul Living Buiding folosit este menit să fie uşor de transportat şi instalat, modulele având instalaţiile necesare preinstalate şi având nevoie doar să fie prinse una de alta la faţa locului.

Broad Group susţine că elementele structurale sunt de 10 ori mai uşoare şi de 100 de ori mai rezisstente decât cele convenţionale şi rezistă la cutremure şi taifunuri.

Compania a ridicat mai multe clădiri de diferite înălţimi în acest fel, inclusiv una de 57 de etaje construită în doar 19 zile, în 2015.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite