Business-uri care înfloresc în vremea coronavirusului: vânzările de bideuri, în creştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vânzările de bideuri au crescut după ce magazinele au fost golite de stocurile de hârtie igienică. Hârtia igienică a fost cumpărată în cantităţi mari de oamenii speriaţi de pandemia COVID-19, scrie Mediafax.

Mărci producătoare de bideuri, precum Brondell şi Tushy, au consemnat o creştere semnificativă a cererii în ultimele zile, transmite Business Insider Nederland.

Pe lângă produsele care nu sunt perisabile, hârtia igienică a fost cumpărată în cantităţi mari de oamenii speriaţi de pandemia COVID-19. De aceea, unele magazine au restricţionat numărul de suluri care pot fi achiziţionate de un client.

Daniel Lalley, un purtător de cuvânt al Brondell, a declarat că acum compania vinde un bideu la două minute pe Amazon şi aproximativ 1.000 de unităţi pe zi. Pe toate canalele de retail, cererea pentru bideuri Brondell a crescut cu 300%, potrivit lui Steven Scheer, preşedintele companiei.

Hygiene for Health, un distribuitor de astfel de produse, a consemnat de asemenea o creştere mare a cererii. Cererea pentru un model a crescut cu 50% în ultimele 14 zile.

Tushy, un startup din domeniu, a anunţat că veniturile sale din vânzarea de bideuri s-au triplat în ultima săptămână.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite