Bitcoin s-a prăbuşit după un singur cuvânt al lui Elon Musk, ajungând la cel mai mic nivel din ultimele luni

Bitcoin s-a prăbuşit după un singur cuvânt al lui Elon Musk, ajungând la cel mai mic nivel din ultimele luni

Şeful Tesla, Elon Musk, a dat de înţeles, într-o replică pe Twitter, că producătorul de maşini electrice a vândut sau va vinde restul de bitcoini pe care îi deţine, moment în care preţul criptomonedei a scăzut dramatic, scrie CNBC, citat de Hotnews.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cotaţia a coborât, astfel, la începutul zilei de luni, până la 42.241 dolari, potrivit Coin Metrics.
 
UPDATE 09.15 Elon Musk a răspuns speculaţiilor, tot pe Twitter, precizând că ”Tesla nu a vândut niciun bitcoin”
 
Anterior, un utilizator Twitter, CryptoWhale, a scris pe reţeaua de socializare: ”Deţinătorii de bitcoin îşi vor da palme trimestrul următor, când vor afla că Tesla a vândut restul deţinerilor ei. Ţinând cont câtă ură este la adresa lui Elon Musk, n-aş da vina pe el”.
 
”Într-adevăr”, a replicat Musk.
 
 
Nivelul la care a căzut criptomoneda luni dimineaţă este cel mai redus de după sfârşitul lunii februarie, notează Reuters.
 
Posibila vânzare de bitcoin vine la câteva zile după ce Musk a spus că această companie intenţionează mai degrabă să menţină bitcoinii pe care deja îi are şi să îi folosească în tranzacţii când ”minarea” lor va trece pe o energie mai sustenabilă. Tesla nu a comentat imediat speculaţiile de luni dimineaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările