Şeful Lactalis: Toate familiile afectate de contaminarea cu salmonella vor fi despăgubite

Şeful Lactalis: Toate familiile afectate de contaminarea cu salmonella vor fi despăgubite

Directorului general al grupului, Emmanuel Besnier, a declarat că „toate familiile afectate de contaminarea cu salmonella vor fi despăgubite". Besnier a amintit că 35 de copii s-au îmbolnăvit după ce au consumat lapte Lactalis şi că ar exista mai multe cazuri noi. Lactalis va retrage 12 milioane de cutii de lapte pentru bebeluşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul francez Lactalis va plăti despăgubiri familiilor afectate de contaminarea cu salmonella, urmând să retragă 12 milioane de cutii cu lapte praf pentru bebeluşi, fiind afectată exporturile în 83 de ţări, a declarat directorul general al grupului, Emmanuel Besnier, într-un interviu acordat publicaţiei Journal du Dimanche.
 
Vineri, grupul a anunţat mai multe retrageri de produse care provin de la fabrica din Craon. Lactalis va plăti despăgubiri familiilor afectate, a declarat recent Emmanuel Besnier, pentru publicaţia franceză, fără a preciza care va fi valoarea despăgubirilor.
 
Acest scandal afectează exporturile companiei în 83 de state, în contextul în care grupul a decis retragerea a 12 milioane de cutii de lapte praf pentru bebeluşi.
 
Până în 9 ianuarie, au fost diagnosticaţi cu salmonela 35 de copii în Franţa, după ce au consumat produse provenite de la fabrica Lactalis, potrivit datelor oficiale citate de Journal du Dimanche.
 
În decembrie, autorităţile franceze au decis retragerea de la vânzare şi export a unor produse pentru bebeluşi fabricate de compania Lactalis, inclusiv unele destinate exportului în România.
 
citeste totul despre: