Probleme la CEC Bank: cardurile nu funcţionează nici la ATM-uri, nici la comercianţi

Probleme la CEC Bank: cardurile nu funcţionează nici la ATM-uri, nici la comercianţi

Cardurile CEC Bank nu funcţionează în prezent la bancomate şi nu pot fi folosite nici la plata cumpărăturilor din magazine, instituţia bancară recunoscând că sunt „întreruperi” în funcţionarea cardurilor, la remedierea problemei lucrându-se deja.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În acest moment, tranzacţiile efectuate cu cardurile CEC Bank la ATM-uri şi la comercianţi funcţionează cu întreruperi, motiv pentru care ne cerem scuze clienţilor noştri pentru disconfortul creat.
 
Până la remedierea problemelor, clienţii pot efectua operaţiuni prin platformele de internet şi mobile banking şi pot retrage bani din cont de la ghişeul băncii, fără comision de retragere numerar. În plus, banca a decis să prelungească programul de astăzi al unităţilor sale până la ora 17:30 (pot apărea unele excepţii în unele agenţii). Lista cu toate unităţile băncii poate fi consultată pe site-ul băncii, la adresa: https://www.cec.ro/sucursale
 
Clienţii băncii vor fi informaţi imediat ce problemele vor fi remediate”, a informat banca.
 
UPDATE
 
Câteva ore mai târziu banca a informat că problemele au fost remediate şi tranzacţiile cu cardurile CEC Bank funcţionează normal atât la nivelul reţelei de ATM-uri, cât şi la comercianţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările