Ce casa de amanet cumpără ceasuri în cele mai avantajoase condiţii?

Ce casa de amanet cumpără ceasuri în cele mai avantajoase condiţii?

Ceasurile de lux, speciale, din materiale preţioase sau în ediţii limitate au fost şi sunt obiecte de valoare pentru care există cerere şi care pot fi valorificate uşor în orice situaţie. Dacă sunt şi bine întreţinute şi în condiţii perfecte de funcţionare preţul lor poate fi unul foarte bun. Casele de amanet, sunt cele care la ora actuală acceptă la preţuri foarte avantajoase şi astfel de bunuri de valoare.

Câţi bani europeni va primi România în următorii şapte ani

Câţi bani europeni va primi România în următorii şapte ani

Fondurile europene destinate României pentru plăţi directe în perioada 2020-2027 vor înregistra o creştere cu 15% faţă de actualul exerciţiu financiar, în timp ce pentru zona de investiţii va fi o scădere de aproximativ 16%, a declarat directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Adrian Chesnoiu.

Modificări pentru pensiile militare de stat. Cu cât vor creşte de la anul

Modificări pentru pensiile militare de stat. Cu cât vor creşte de la anul

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, şi reprezentanţi ai Ministerelor Apărării Naţionale şi Muncii au avut vineri, la Palatul Victoria, consultări cu o delegaţie a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în cadrul cărora s-au discutat soluţii pentru eliminarea inechităţilor privind pensiile militare de stat şi indexarea acestora cu 4,6%, anul viitor.

Un interviu cu Daniela Gabor, profesoară de economie şi macro-finanţe la Universitatea West of England, Bristol, şi candidată pentru europarlamentarele din lista Demos despre importanţa băncilor centrale în timpuri de criză, despre nevoia de reformă în zona euro, despre colaborarea ei cu Joseph Stiglitz şi cercetarea finanţelor din zona gri.

acum 6 luni · comentarii (5)

Partidele la putere se pot baza fără probleme pe voturile acestor cetăţeni conştiincioşi la viitoarele alegeri, chiar dacă numărul acestora se va diminua din cauza deceselor ce vor surveni între timp. Aceasta nu-i o problemă pentru aspiratoarele de voturi, deoarece numărul decedaţilor va fi înlocuit şi înmiit cu alţi doritori să pună ştampila pe roşu, care vor fi doritori să-şi arate recunoştinţa faţă de marele partid!

acum 10 luni · comentarii (0)

Miniştrii de Finanţe ai Franţei şi Germaniei au propus formarea unui buget al zonei euro menit să reducă discrepanţele economice. Propunerea e de bun-simţ, având în vedere incompletitudinea uniunii monetare ca arhitectură instituţională şi aranjamente de politici. De mult timp, experţi şi responsabili politici îmbrăţişează teza că lipsa aranjamentelor de ordin fiscal (ce nu trebuie reduse la „reguli”) e o carenţă majoră a funcţionării zonei euro.

acum 12 luni · comentarii (1)

Se măreşte salariul minim pe economie, zice Lia-Olguţa Vasilescu, de la 1 noiembrie. Şi, desigur, deja se aude corul celor care deplâng „lipsa productivităţii“ care să acopere un salariu minim de 2.050 lei (445 euro), în acelaşi timp în care restul dintre noi ar trebui să ne bucurăm că cei mai săraci şi precari dintre angajaţii români vor câştiga 68 lei în mână de la anul.

acum 1 an · comentarii (12)

Discuţiile despre salariu. Şi ce salariu vreţi? Păi depinde de job, nu? Păi cum depinde de job? Pentru două joburi diferite cereţi două salarii diferite? Păi nu e logic aşa? Dacă e un job cu responsabilitate mai mare, trebuie să primesc un salariu mai mare, evident! Şi se uită ironic şi cu subînţeles la mine, ia uite şi la ăsta ce întrebare stupidă îmi pune...

acum 1 an · comentarii (14)

România a stabilit, indirect, printr-un act normativ, ceea ce cu câteva zile în urmă un oficial al ANRM afirma, bursa de gaze din România este complet imatură, pecetluind subordonarea referenţială a României la Bursa de Gaze la Viena, dar dând şi un semnal de neîncredere faţă de Bursa de Gaze din România (pentru că dacă nici statul nu are încredere în ea de ce ar avea altcineva).

acum 2 ani · comentarii (0)
Postari Recente