Orange lansează un credit pentru cumpărarea de telefoane

Orange lansează un credit pentru cumpărarea de telefoane

Orange Money a lansat un credit pentru cei care vor să îşi cumpere telefoane, tablete şi accesorii din magazinele companiei.

Astfel, clienţii pot solicita un credit cu o valoare între 400 lei şi 10.000 lei, cu rambursare flexibilă ce se poate face între 3 şi 24 de luni sau anticipat, fără costuri suplimentare.

Instrumentul de creditare nu are comisioane şi taxe suplimentare, dar vine cu o dobândă anuală de 14% şi rate fixe.

Clienţii Orange Money au la dispoziţie un simulator de credit unde îşi pot face propriul calcul, precum şi programarea unei vizite în cel mai apropiat magazin Orange.

Plata ratelor lunare se face alimentând contul de credit prin:

  • alimentare cont Orange Money (cu orice alt card bancar) direct în aplicaţia mobilă Orange Money
  • transfer IBAN din altă bancă în contul asociat creditului
  • depunere de numerar  în orice magazin din reţeaua Orange România 

„Orange Money este creat pentru a face viaţa clienţilor noştri mai uşoară. Oferim un serviciu financiar uşor de folosit, transparent, pe care îl dezvoltăm în permanenţă. My Reserve completează portofoliul de servicii Orange Money şi pune la dispoziţia clienţilor o soluţie de finanţare mereu la îndemână prin care pot achiziţiona un telefon cu avans 0. Este un credit fără surprize, pe care îl controlează chiar ei prin aplicaţie”, a declarat Haris Hanif, Chief Executive Officer în cadrul Orange Money România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: