Loteria Bonurilor Fiscale: din urne a ieşit numărul 37. Cum se desemnează, pe baza acestuia, cei 100 de câştigători din decembrie

Loteria Bonurilor Fiscale: din urne a ieşit numărul 37. Cum se 
desemnează, pe baza acestuia, cei 100 de câştigători din decembrie

Loteria Bonurilor Fiscale şi-a desemnat cei 100 de câştigători din decembrie. FOTO: Eduard Enea

La cea de-a doua extragere pentru selecţia a 100 de câştigători ai Loteriei Bonurilor Fiscale emise în perioada 1-31 decembrie 2015, a ieşit din urnă numărul  37.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 30 decembrie 2015, cu o valoare de 142 de lei.

După centralizarea bonurilor fiscale câştigătoare a rezultat un număr de 188 cereri de revendicare, fiind depăşit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Atenţie: numărul 56 a fost invalidat

„În urma efectuării unor verificări, s-a constatat că în cazul cererii de revendicare cu numărul unic de înregistrare 56, documentul anexat nu este un bon fiscal, ci o chitanţă de plată, şi, drept urmare, numărul unic de înregistrare atribuit cererii de revendicare a fost invalidat pentru neîndeplinirea condiţiilor legale de participare la extragere, prevăzute la art. 6 alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, cu modificările şi completările ulterioare“, precizează MFP.

Lista  bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară  din 17 ianuarie. este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria Bonurilor Fiscale.

Cum sunt desemnaţi câştigătorii

Numărul extras în cadrul acestei trageri este primul câştigător.

Pentru desemnarea celui de-al doilea câştigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător (30).

Pentru stabilirea celorlalţi câştigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câştigător.

Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecţie se depăşeşte numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (188), următorul număr câştigător din listă este dat de diferenţa dintre suma determinată prin aplicarea pasului (30) la baza de referinţă şi numărul unic maxim atribuit (188), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100.

În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câştigătoare sunt eliminate din listă.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale“, respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările