Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea numerelor se va face luni, 13 aprilie, în direct la TV, de la ora 11.30

Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea numerelor se va face luni, 13 aprilie, în direct la TV, de la ora 11.30

Participaţi automat la loterie dacă aţi păstrat bonuri în valoare de 1 până la 999,99 lei, emise între 2 februarie şi 28 martie 2015

Ministerul Finanţelor anunţă că luni, 13 aprilie, începând cu ora 11.30, la studioul TV al Loteriei Române va avea loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Loteria este organizată de Ministerul Finanţelor Publice şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Extragerea este publică şi va fi transmisă în direct de Televiziunea Română, care va pune la dispoziţie, gratuit, tuturor posturilor TV interesate semnalul transmisiei în direct.

Cu ce bonuri puteţi participa la Loteria Bonurilor Fiscale

La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie – 28 martie 2015. Participarea la  loterie nu presupune o înregistrare prealabilă a bonurilor fiscale în nicio bază de date/website şi nici depunerea acestora înainte de efectuarea extragerii la sediile instituţiilor implicate în organizare.

Bonurile rămân la posesorii acestora care, după extragere, vor verifica dacă sunt câştigătoare.

Loteria Română are exclusiv calitatea de organizator al extragerilor pentru această loterie iar acestea se vor efectua cu urnele şi bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto.

Extragerea va avea loc în prezenţa unei comisii de tragere formată din câte un reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi C.N. „Loteria Română” S.A. iar bilele şi urnele vor fi verificate în prezenţa comisiei înainte de extragere.

Extragerea din 13 aprilie a.c. va avea trei etape, după cum urmează:
-    etapa I: se va extrage o bilă, reprezentând luna emiterii bonului;
-    etapa II: se va extrage o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului;
-    etapa III: se vor extrage 3 bile, reprezentând valoarea bonului.

Ce bon poate fi câştigător la Loteria Bonurilor Fiscale

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat  fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală unde a fost depus originalul bonului fiscal câştigător eliberează o copie care poartă menţiunea„conform cu originalul”.

Plata câştigurilor se face de către Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale AgenţieiNaţionale de Administrare Fiscală.

Cum revendicaţi premiul de la Loteria Bonurilor Fiscale

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al C.N. „Loteria Română” S.A. pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Revendicarea premiilor se face, începând cu prima zi după efectuarea extragerii, până la data de 13 mai a.c. inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător emis în perioada 02 februarie - 28 martie a.c., alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.

Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările