Loteria Bonurilor Fiscale continuă şi în 2017. Prima extragere este programată în data de 22 ianuarie

Loteria Bonurilor Fiscale continuă şi în 2017. Prima extragere este programată în data de 22 ianuarie

Prima extragere din acest an este programată în data de 22 ianuarie, cu bonurile din luna decembrie 2016. FOTO Eduard Enea

Ministerul Finanţelor Publice continuă şi în acest an Loteria Bonurilor Fiscale, prima extragere fiind programată în data de 22 ianuarie, cu bonurile din luna decembrie a anului trecut, iar ordinul prin care se stabileşte fondul anual de premiere este în curs de aprobare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fondul total de premiere pentru extragerea din 22 ianuarie este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse din ziua următoare extragerii, la sediile ANAF.

Ministerul Finanţelor Publice organizează, în 2017, extrageri lunare în cadrul Loteriei bonurilor fiscale şi două extrageri ocazionale, una de Paşte şi una de Crăciun, fondul anual de premiere fiind de 14 milioane de lei, potrivit unui proiect de Ordin al ministrului Finanţelor Publice, publicat pe site-ul instituţiei.

"Fondul anual de premiere pentru extragerile Loteriei bonurilor fiscale aferente anului 2017 este de 14 milioane de lei. Fondul de premiere (...) se repartizează la nivelul de un milion de lei pentru fiecare extragere lunară şi se majorează cu sumele necesare rotunjirii valorii câştigului aferent unui bon fiscal, în condiţiile art. 7 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr.10/2015", se menţionează în proiectul citat.

Potrivit documentului, în data de 16 aprilie 2017 se organizează o extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale la care participă bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic cuprins între 23 ianuarie şi 31 martie 2017.

A doua extragere ocazională se organizează în data de 24 decembrie 2017, pentru bonurile emise în intervalul calendaristic cuprins în intervalul 1 aprilie — 8 decembrie 2017.

Fondul de premiere alocat extragerilor ocazionale se stabileşte prin ordin al ministrului Finanţelor Publice cu cel puţin 15 zile înainte de data extragerii, se subliniază în proiectul menţionat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: