Loteria Bonurilor Fiscale. Calendarul complet al extragerilor, perioadelor de colectare a bonurilor şi termenelor de revendicare a premiilor

Loteria Bonurilor Fiscale. Calendarul complet al extragerilor, perioadelor de colectare a bonurilor şi termenelor de revendicare a premiilor

Extragerile ordinare ale Loteriei Bonurilor Fiscale vor avea loc lunar FOTO Eduard Enea

Loteria Bonurilor Fiscale continuă şi în 2016. Extragerile Loteriei Bonurilor Fiscale se organizează lunar, în prima duminică de după data de 15 a fiecărei luni, la care vor participa bonurile emise în luna anterioară. Iar câştigătorii îşi pot revendica premiile în maximum 30 de zile de la data extragerii. Pe baza acestor prevederi, „Adevărul“ vă prezintă calendarul termenelor la care ar trebui să fie atenţi participanţii la Loteria Fisclă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată calendarul complet al Loteriei Bonurilor Fiscale:

IANUARIE

** 17 ianuarie  - Are loc prima extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1-31 decembrie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 16 februarie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 31 ianuarie - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 21 februarie.
 

FEBRUARIE

** 1 februarie - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 20 martie. Această perioadă este 1-29 februarie, în sensul că la extragerea din 20 martie vor participa bonuri emise între 1 şi 29 februarie.
 
** 16 februarie – Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 17 ianuarie mai pot revendica premiul de la ANAF.
 
** 21 februarie - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1-31 ianuarie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 22 martie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 29 februarie  -  Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 20 martie. 
 

MARTIE

** 1 martie - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 17 aprilie. Această perioadă este 1-31 martiee, în sensul că la extragerea din 17 aprilie vor participa bonuri emise între 1 şi 31 martie. 
 
** 20 martie - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1-29 februarie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 19 aprilie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 22 martie - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 21 februarie mai pot revendica premiul de la ANAF. 
 
** 31 martie - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 17 aprilie. 
 

APRILIE

** 1 aprilie - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 22 mai. Această perioadă este 1-30 aprilie, în sensul că la extragerea din 22 mai vor participa bonuri emise între 1 şi 30 aprilie. 
 
** 17 aprilie  - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1- 31 martie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 17 mai. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 19 aprilie  - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 20 martie mai pot revendica premiul de la ANAF.
 
** 30 aprilie - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 22 mai. 
 

MAI

** 1 mai - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 19 iunie. Această perioadă este 1-31 mai, în sensul că la extragerea din 19 iunie vor participa bonuri emise între 1 şi 31 mai.
 
**  15 mai – Prima extragere ocazională a Loteriei Bonurilor Fiscale din 2016. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1 februarie – 29 aprilie 2016. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 14 iunie. 
 
** 17 mai - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 17 aprilie mai pot revendica premiul de la ANAF. 
 
** 22 mai - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1- 30 aprilie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 21 iunie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 31 mai - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 19 iunie. 
 

IUNIE

** 1 iunie - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 17 iulie. Această perioadă este 1-30 iunie, în sensul că la extragerea din 17 iulie vor participa bonuri emise între 1 şi 30 iunie.
 
** 14 iunie - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea ocazională din 15 mai mai pot revendica premiul de la ANAF. 
 
** 19 iunie - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1- 31 mai. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 19 iulie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 21 iunie - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 22 mai mai pot revendica premiul de la ANAF. 
 
** 30 iunie - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 17 iulie. 
 

IULIE

** 1 iulie - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 21 august. Această perioadă este 1-31 iulie, în sensul că la extragerea din 21 august vor participa bonuri emise între 1 şi 31 iulie. 
 
** 17 iulie - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1- 30 iunie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 16 august. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 19 iulie - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 19 iunie mai pot revendica premiul de la ANAF. 
 
** 31 iulie - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 21 august. 
 

AUGUST

** 1 august - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 18 septembrie. Această perioadă este 1-31 august, în sensul că la extragerea din 18 septembrie vor participa bonuri emise între 1 şi 31 august. 
 
** 16 august - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 17 iulie mai pot revendica premiul de la ANAF. 
 
** 21 august - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1- 31 iulie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 20 septembrie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 31 august - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 18 septembrie. 
 

SEPTEMBRIE

** 1 septembrie  - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 16 octombrie. Această perioadă este 1-30 septembrie, în sensul că la extragerea din 16 octombrie vor participa bonuri emise între 1 şi 30 septembrie. 
 
** 18 septembrie - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1- 31 august. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 18 octombrie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 20 septembrie - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 21 august mai pot revendica premiul de la ANAF. 
 
** 30 septembrie - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 16 octombrie. 
 

OCTOMBRIE 

** 1 octombrie - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 20 noiembrie. Această perioadă este 1-31 octombrie, în sensul că la extragerea din 20 noiembrie vor participa bonuri emise între 1 şi 31 octombrie. 
 
** 16 octombrie - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1- 30 septembrie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 15 noiembrie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 18 octombrie - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 18 septembrie mai pot revendica premiul de la ANAF.
 
** 31 octombrie - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 20 noiembrie. 
 

NOIEMBRIE

** 1 noiembrie - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 18 decembrie. Această perioadă este 1-30 noiembrie, în sensul că la extragerea din 18 decembrie vor participa bonuri emise între 1 şi 30 noiembrie. 
 
** 15 noiembrie - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 16 octombrie mai pot revendica premiul de la ANAF. 
 
** 20 noiembrie - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1- 31 octombrie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 20 decembrie. Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 30 noiembrie - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 18 decembrie.
 

DECEMBRIE

** 1 decembrie (!!! Dacă Loteria Bonurilor Fiscale continuă şi în 2017) - Începe perioada de colectare a bonurilor, în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 22 ianuarie 2017. Această perioadă este 1-31 decembrie, în sensul că la extragerea din 22 ianuarie vor participa bonuri emise între 1 şi 31 decembrie 2016. 
 
** 18 decembrie - Extragere lunară ordinară din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1- 30 noiembrie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 17 ianuarie 2017.  Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare!
 
** 20 decembrie - Ultima zi în care deţinătorii de bonuri ieşite câştigătoare la extragerea din 20 noiembrie mai pot revendica premiul de la ANAF.
 
** 25 decembrie  - A doua extragere ocazională din 2016 a Loteriei Bonurilor Fiscale. Participă bonurile emise de comercianţi în perioada 1 mai – 9 decembrie. Deţinătorii de bonuri care au ieşit câştigătoare pot revendica premiul până cel mai târziu la data de 24 ianuarie 2017.  
 
** 31 decembrie (!!! Dacă Loteria Bonurilor Fiscale continuă şi în 2017) - Ultima zi în care se mai colectează bonuri în vederea participării la extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din data de 22 ianuarie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: