Laufer: Valoarea banilor în România este mai mare. 100 de euro în România valorează cât 200 de euro în Marea Britanie şi cât 150 de euro în Germania

Laufer: Valoarea
banilor în România este mai mare. 100 de euro în România valorează cât 200 de
euro în Marea Britanie şi cât 150 de euro în Germania

Ilan Laufer FOTO gov.ro

Valoarea banilor este mai mare în România, unde 100 de euro valorează cât 200 de euro în Marea Britanie şi cât 150 de euro în Germania, a declarat joi într-o conferinţă ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.

Ştiri pe aceeaşi temă

 El a precizat că este important să fie promovat conceptul „value for money”. „Foarte mulţi oameni care vizitează ţara noastră sunt surprinşi de serviciile şi de calitatea serviciilor pe care le pot găsi în România şi preţul foarte redus pentru acestea. Discutăm de la restaurante, la alt tip de servicii, cumpărături şi aşa mai departe. Este un lucru crucial câteodată, când, o companie multinaţională decide să vină într-o anumită zonă, pentru că există mulţi expaţi. Şi ei îşi doresc un standard de viaţă cât se poate de bun”, le-a spus Laufer, diplomaţilor şi oamenilor de afaceri prezenţi, scrie Agerpers.

 El a precizat că valoarea banilor în România este mult mai mare.  

„Vă dau un exemplu: 100 de euro în România valorează cât 200 de euro în Marea Britanie şi cât 150 euro în Germania. Valoarea banilor în România este mult mai mare. Lucrul acesta este un element serios pe care trebuie să-l vindeţi mai departe”, a mai arătat ministrul.  

Laufer a fost prezent la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române (RADR), cu tema „O lume în schimbare: Mizele politicii externe a României”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe.

                                                                                                                       

citeste totul despre: