Guvernul PSD a golit fondul de rezervă. Teodorovici: „Nu sunt bani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Teodorovici a declarat, marţi, la predarea mandatului de ministru al Finanţelor, că nu mai sunt bani în fondul de rezervă al statului.

„Toate sumele pentru salarii au fost asigurate până la sfârşitul acestui an. Liberalii trebuie să facă această analiză (dacă sunt bani pentru salarii, n.r.). Sunt filosofii diferite pentru bugetari. Vom vedea care va fi decizia liberalilor.

În fondul de rezervă nu sunt bani. Fondul de rezervă se alimentează din ceea ce ministerele transmit la fondul de rezervă. Nu este nicio problemă. Noi am avut mai mult blocaje, de aceea am făcut şi rectificarea bugetară. Astăzi, la fondul de rezervă, având în vedere că avem un nou guvern, rămân actele şi sumele la fond”, a declarat fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, fiind întrebat dacă sunt bani pentru salarii, în contexul în care Ludovic Orban afirma că pentru personalul din sănătate nu sunt bani.

Reamintim că printre ultimele decizii ale Guvernului Dăncilă s-au regăsit Hotărâri de alocare a unor sume importante către primari, prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite