Loteria Bonurilor Fiscale: bonurile în valoare de 440 de lei, emise pe 9 septembrie, au fost declarate câştigatoare

Loteria Bonurilor Fiscale: bonurile în valoare de 440 de lei, emise pe 9 septembrie, au fost declarate câştigatoare

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii FOTO Eduard Enea

Extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale aferentă bonurilor emise în luna septembrie a avut loc astăzi, începând cu ora 19.30, fondul de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Au fost declarate câştigătoare bonurile emise pe data de 9 septembrie, în valoare de 440 de lei.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 16 octombrie, a avut loc prima etapă, care a constat din extragerea bilelor care vor determina ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Ulterior, după centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.
 
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
 
Potrivit sursei citate, cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii, precum şi numărul de ordine).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: