Cu ce promoţii încearcă băncile să-şi atragă clienţii de Sărbătorile de Iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băncile comerciale derulează în perioada Sărbătorilor de Iarnă o serie de promoţii prin care încearcă să-şi atragă clienţii care caută, în special, soluţii de finanţare pentru cheltuielile de vacanţă.

Ca în fiecare an, băncile comerciale ies la rampă în perioada Sărbătorilor de iarnă cu diverse oferte promoţionale prin care încearcă să-şi atragă noi clienţi. Şi pentru că vacanţa din sezonul rece presupune, de regulă, cheltuieli mai mari, şi nu economii, băncile şi-au adaptat oferta şi derulează promoţii în special pentru împrumuturi, carduri de credit sau pentru cardurile de debit utilizate pentru plăţile la comerciant. 

Premii, bonusuri sau comisioane zero

BCR mizează pe apetitul clienţilor de a utiliza mai mult cardurile de credit în această perioadă şi le promite acestora două rate fără dobândă în plus pentru cumpărăturile la comerciant. Oferta este valabilă pentru plăţile cu cardurile de credit BCR efectuate până la 15 ianuarie 2014.

În plus, dacă posesorul cardului de credit recomandă produsul unui prieten, iar acesta îl achiziţionează, amândoi vor primi câte 50 de lei. Noul client poate câştiga, dacă achiziţionează cardul până la sfârşitul anului, unul dintre cele 100 de vouchere Flanco în valoare de 500 de lei sau unul dintre cele trei vouchere Perfect Tour în valoare de 1.000 de euro. 

Banca Românească promite cost anual zero celor care îşi fac un card de credit până la sfârşitul anului şi îl activează, adică îl folosesc cel puţin o dată, până la 15 ianuarie.    

Credite rapide

Pentru cei care au în plan cheltuieli mai mari pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, băncile au lansat oferte la creditele de nevoi personale. De exemplu, BCR le oferă clienţilor posibilitatea de a contracta creditul Divers BCR în lei până la 31 decembrie cu numai trei acte. Clienţii pot lua un împrumut de până la 88.000 de lei, iar dobânda fixă este cuprinsă între 10% şi 15,9% în funcţie de istoricul de creditare, de comportamentul de plată şi de vechimea în muncă.  

BRD promite condiţii avantajoase celor care contractează creditul de nevoi personale Expresso până la sfârşitul acestui an, însă oferta afişată pe site nu oferă foarte multe detalii. Sumar, printre avantaje se numără o dobândă avantajoasă, acordare rapidă, dobândă fixă pe toată perioada de creditare şi flexibilitate în rambursare.  

Cei care contractează până la sfârşitul anului un împrumut de nevoi personale Flexicredit sau Flexicredit Refinanţare de la Raiffeisen Bank pot câştiga unul dintre premiile zilnice a câte 1.500 de lei sau unul dintre „cinci credite cadou, de până la 15.000 de lei fiecare“. Banca promite aprobare în 24 de ore. 

UniCredit Ţiriac Bank promovează în perioada Sărbătorilor de iarnă împrumuturi de nevoi personale aprobate rapid pentru care a eliminat comisioanele de administrare şi de aprobare credit. Oferta este valabilă pentru finanţările accesate până la sfârşitul anului. La Volksbank, Creditul cu Economii în lei contractat până la sfârşitul anului are o dobândă promoţională fixă de 9,75%, iar dacă ratele sunt plătite la timp, clientul primeşte bonus într-un cont de economii 5% din dobânda plătită. 

Vacanţe pentru plata cu cardul

Visa derulează până la 19 ianuarie, în parteneriat cu 20 de bănci din România, o campanie promoţională, iar cei care utilizează cardurile de comerciant, inclusiv pe internet, pot câştiga zilnic premii a câte 500 de lei sau, săptămânal, un weekend pentru două persoane la munte.  


Mai puteţi citi: 

Românii vor cheltui în perioada Sărbătorilor de Iarnă mai mulţi bani pe mâncare şi băutură decât anul trecut. Sărbătorile de Iarnă din acest an îi fac pe orăşeni să scotă mai mulţi bani din buzunare decât în anii anteriori. O mare parte din bugetul alocat pentru această perioadă se duce pe mâncare, băutură, excursii, dar şi cadouri. Iar dacă de Moş Nicolae românii dăruiesc mai mult dulciuri, de Crăciun aceştia preferă hainele, cosmeticele sau jucăriile. Astfel, suma cheltuită pentru sărbătorile din acest sezon este, în medie, de peste 1.540 de lei.

Târgurile de Crăciun îşi deschid porţile în Bucureşti. De unde poţi cumpăra cadouri în acest an. Bucureştiul devine în aceste zile gazda a numeroase târguri organizate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, de unde cei interesaţi pot cumpăra cadouri de Crăciun, de la dulciuri, jucării, decoraţiuni până la bijuterii, brăduţi şi antichităţi. De asemenea,  bucureştenii vor avea parte de programe artistice cu ansambluri folclorice şi colindători. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante târguri de Crăciun care au loc în Bucureşti în acest an.

Încep vânzările de pomi de iarnă. Până la Crăciun, preţurile lor cresc cu 33%. Zilele acestea, în pieţe îşi vor face apariţia brazii de Crăciun, la preţuri deocamdată comparabile cu cele de anul trecut. Ofertanţii avertizează. însă, că pomii de iarnă se scumpesc pe măsură ce se apropie Crăciunul.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite