Câştigători Loteria bonurilor fiscale: 9.141 de norocoşi. Premiul scade la 110 lei

Câştigători Loteria bonurilor fiscale: 9.141 de norocoşi. Premiul scade la 110 lei

Bonurile fiscale câştigătoare la Loteria bonurilor sunt cele emise în data de 7 februarie, cu o valoare cuprinsă între 6 lei şi 6,99 lei FOTO Facebook/ Mirela Mandreanu

Peste 9.000 de cereri de revendicare a premiilor la Loteria bonurilor fiscale organizată de Paşte au fost depuse de marţi, 14 aprilie, şi până vineri, 17 aprilie, la ora 12.00, valoarea câştigului scăzând astfel la 110 lei pentru fiecare bon fiscal. Cererile de revendicare a premiilor pentru bonurile fiscale emise la 7 februarie, cu valoarea cuprinsă între 6 lei şi 6,99 lei, mai pot fi depuse până la 13 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rezultatele extragerilor sunt publicate pe site-ul Fiscului,www.anaf.ro.
 
Loteria bonurilor fiscale este o măsură a Guvernului prin care se impulsionează folosirea caselor de marcat, ţinta fiind reducerea evaziunii fiscale.
 

Loteria Bonurilor fiscale: revendicare premii

Cei 9.141 de norocoşi îşi pot revendica premiile începând cu prima zi după extragere, până la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea  în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.
 
Formularul cererii pentru revendicarea premiului la Loteria Bonurilor Fiscale poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.
 
Câştigătorii solicită la Fisc o copie a bonului fiscal pe care îl depun, aceasta având menţiunea „conform cu originalul”. În cererea de revendicare a premiului la Loteria Bonurilor Fiscale, câştigătorul va completa datele personale de identificare, contul bancar în care doreşte virarea banilor şi informaţii de pe bonul fiscal, precum numărul şi valoarea acestuia, data emiterii, numele firmei, codul de identificare fiscală (CIF) şi adresa la care este instalată casa de marcat care a emis bonul respectiv.
 
Fondul total de premii la Loteria Bonurilor Fiscale este de 1 milion de lei, care se va împărţi în mod egal la numărul total de bonuri fiscale câştigătoare şi validate de ANAF. „Un bon este câştigător dacă a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcţionează potrivit legislaţiei, sunt lizibile informaţiile, are valoarea totală exprimată în lei, egală cu valoarea extrasă, a fost emis în ziua extrasă şi nu are menţionat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului“, precizează Ministerul Finanţelor.
 
Loteria Bonurilor Fiscale va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători 
   

Site Loteria Bonurilor Fiscale. Cum se utilizează

Fanii Loteriei Bonurilor Fiscale au creat un site web dedicat celor care vor să participe la extragerile organizate de Ministerul Finanţelor. Vă prezentăm cum funcţionează acest site.
 

BonValid.ro îşi propune să vină în ajutorul celor care vor să participe la Loteria Bonurilor Fiscale, organizată de către Ministerul Finanţelor, prin dezvoltarea unui portal unde fiecare persoană îşi poate ţine o statistica exactă a tuturor bonurilor achiziţionate“, este prima declaraţie de intenţie a administratorilor site-ului.

„Acest site nu are că scop identificarea datelor personale ale câştigătorilor, deoarece nu cerem numele, adresă, ori numărul de telefon“, precizează administratorii.

Pentru a intra ca utilizator site-ul bonvalid.ro pentru Loteria Bonurilor Fiscale, deţinătorul bonului trebuie să se înregistreze în site - click pe butonul Înregistrare, respectiv să treacă o adresă de e-mail şi o parolă.

Va primi pe e-mail, la adresa indicată, o confirmare de la site-ul bonvalid.ro pentru Loteria Bonurilor Fiscale.

După confirmarea înregistrării în site-ul bonvalid.ro, cine vrea să-şi păstreze o evidenţă mai riguroasă a bonurilor fiscale, în vederea participării la extragerile statului, are câţiva paşi simpli de făcut:
1.    Cere bonul de la magazin (respectiv restaurant, coafor/frizer etc.), în momentul achiziţiei;
2.    Înscrie pe site valoarea (suma totală în lei) şi data de emitere a bonului;
3.    Păstrează bonul (atenţie, doar înscrierea pe site, fără a păstra bonul, nu dă dreptul câştigătorului de a încasa premiul, trebuie neapărat să se păstreze bonul în original);
4.    Imediat după extragere, verifică eventualul câştig.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările