Carrefour, Mega Image şi Profi vor accepta plata cumpărăturilor cu tichete de masă electronice Sodexo Gusto Pass

Carrefour, Mega Image şi Profi vor accepta plata cumpărăturilor cu tichete de masă electronice Sodexo Gusto Pass

Cardurile cu tichete de masă electronice nu sunt carduri bancare, nu este permisă alimentarea cardului cu alte sume şi u este permisă retragerea de numerar

Românii vor putea utiliza cardurile de masă Gusto Pass, suport pentru bonurile de masă electronice, pentru cumpărăturile în magazinele Carrefour, Mega Image şi Profi, în urma unui parteneriat încheiat între compania Sodexo şi cei trei retaileri, a anunţat astăzi jucătorul de pe piaţa locală a tichetelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sodexo anunţă că reţeaua de comercianţi la care pot fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass acoperă peste 85% din teritoriul ţării. „Reţeaua noilor carduri de masă Sodexo Gusto Pass include deja peste 2.500 de unităţi de alimentaţie publică, acoperind peste 85% din teritoriul ţării. Reţeaua de comercianţi va fi extinsă constant“, se arată într-un comunicat transmis de companie. 
 
În prezent, reţeaua de comercianţi care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unităţi de retail.
 
„Cardurile de masă ajută la modernizarea sistemului de tichete valorice din România, oferindu-le companiilor şi angajaţilor acestora posibilitatea de a alege soluţia optimă pentru fiecare. Realizarea primelor parteneriate cu mari retaileri, precum Carrefour, Mega Image şi Profi este o garanţie a faptului că vom oferi cea mai mare reţea de comercianţi pentru noul card de masă Gusto Pass“, a declarat, într-un comunicat, Jean Istasse, directorul general al Sodexo România.
 
Tichetele de masă electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocaţiei individuale de hrană a angajaţilor şi pot fi utilizate numai în acele unităţi de alimentaţie publică echipate să accepte carduri şi care au contracte încheiate cu unităţile emitente. Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licenţa MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin şi sunt contactless. La momentul achitării alimentelor la comercianţi, cardurile de masă vor fi debitate cu valoarea integrală a produselor cumpărate. 
 
Sumele cu care sunt alimentate cardurile de masă vor avea aceeaşi perioadă de validitate ca şi tichetele de masă pe suport de hârtie. Valoarea nominală a tichetelor de masă, indiferent de suport, este de 9,41 lei, începând cu luna mai, în creştere de la 9,35 de lei.
 
Cardurile cu tichete de masă electronice nu sunt carduri bancare, nu este permisă alimentarea cardului cu alte sume şi u este permisă retragerea de numerar. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările