BRD oferă credite la promoţie de Black Friday: fără comision de analiză şi cu perioadă de graţie de trei luni. DAE, însă, trece de 10%

BRD oferă credite la promoţie de Black Friday: fără comision de analiză şi cu perioadă de graţie de trei luni. DAE, însă, trece de 10%

BRD este a doua bancă din România în funcţie de active

BRD oferă de Black Friday promoţii la creditele în lei, respectiv gratuitate la comisionul de analiza pentru creditele personale Expresso şi perioadă de graţie totală de trei luni, timp în care nu vor plăti dobânda, capitalul şi asigurarea.

Promoţia privind perioada de graţie se desfăşoară până pe 27 ianuarie 2015, iar dobânda este de 9,75% pe an, însă în cazul în care clienţii optează pentru încasarea salariului într-un cont BRD, dobânda este de 8,78% pe an. 
 
Dar aceasta este doar dobânda, cu toate comisioanele costul ajunge la un total de 10,77% DAE (dobândă anuală efectivă –n.r.) sau de 9,72% în cazul încasării veniturilor la aceeaşi bancă.
DAE este calculată la un credit de 15.000 de lei pe cinci ani şi cele trei luni de graţie.
 
Condiţiile promoţionale sunt oferite tuturor celor care solicită creditele de nevoi personale „Expresso” şi creditele de refinanţare „Expresso ReStart”, pentru valori mai mari de 5.000 de lei, potrivit unui comunicat al instituţiei financiare. 
 
„În plus, de Black Friday (21 – 23/11/2014) persoanele care aplică pentru aceste produse pe site-ul băncii la secţiunea dedicată www.brd.ro/expresso şi finalizează dosarul de credit până pe 23/12/2014, beneficiază şi de gratuitate la comisionul de analiză“, se mai arată în comunicat.
 
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. Banca are 2,2 milioane de clienţi si operează o reţea de aproximativ 870 de unităţi. 
 
Cu circa 2,3 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de peste 24.000 POS şi 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr.1 pe piaţa româneasca a cardurilor. 
 
Mai puteţi citi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările