Băncile încep ofensiva promoţiilor de Paşte. Care sunt ofertele speciale pentru credite

Băncile încep ofensiva promoţiilor de Paşte. Care sunt ofertele speciale pentru credite

Cei care contractează un credit în această perioadă pot beneficia de dobânzi mai mici, comisioane zero, perioadă de graţie sau premii FOTO Adevărul

Ca în fiecare an, băncile comerciale ies la atac, înaintea sărbătorilor de Paşte, cu o gamă largă de promoţii la produsele financiare. Iar cum Paştele înseamnă cheltuieli, băncile profită de acest lucru şi lansează o serie de oferte speciale la credite, fie că vorbim de dobânzi mai mici, de scutirea de unele comisioane sau de premii.

 

Volksbank a lansat o promoţie la creditul de consum cu dobândă fixă. În cadrul promoţiei, valabilă până la sfârşitul lunii mai, clienţii beneficiază de o dobândă redusă, de 12% (faţă de 14,5%, cea standard), fixă pe toată durata contractului, daca aceasta este mai mică de 5 ani. De asemenea, banca oferă un bonus de 5% din dobânzile achitate lunar clienţilor care-şi plătesc ratele la timp, creditul nu presupune comisioane (de analiză sau de administrare), iar asigurarea de viaţă este oferită gratuit. 
 
Şi BCR a ieşit la atac cu o ofertă promoţională la creditul de nevoi personale în lei prin care clientul îl poate primi înapoi. Dobânda este de 13,5% pe an, iar actele necesare sunt: adeverinţă de salariu, fişă fiscală şi factură de utilităţi. Cei care contractează un împrumut de consum în lei de la BCR în perioada 8 aprilie – 24 mai pot câştiga înapoi creditul în cadrul tragerilor la sorţi săptămânale. Banca oferă şapte astfel de premii. 
 
Clienţii Millennium Bank pot beneficia de noul Credit de Nevoi Personale fără garanţii cu dobândă variabilă, al cărui comision de analiză este zero pentru cererile aprobate până la 30 iunie 2013. Creditul este disponibil în lei la o dobândă formată din ROBOR la şase luni plus o marjă de 6%, pentru clienţii care decid să-şi încaseze venitul lunar prin bancă.
 
Clienţii pot contracta un Credit de Nevoi Personale de până la 70.000 de lei şi pot folosi suma fără a-i justifica destinaţia. Perioada maximă a împrumutului este de 60 de luni. Clienţii mai beneficiază şi de zero comision de administrare şi de rambursare în avans şi nu trebuie să suporte cheltuieli precontractuale aferente întocmirii dosarului de credit.
 
Millennium Bank mai oferă clienţilor care au contractat un Credit de Nevoi Personale posibilitatea de a amâna plata unei rate lunare, o dată pe an. Suma acumulată în acest fel va fi achitată la finalul perioadei creditului.
 
BRD a lansat o nouă promoţie la creditele de nevoi personale Expresso: Cei care solicită acest credit până pe 15 mai 2013 beneficiază de avantajele campaniei promoţionale la finalul căreia se vor acorda cinci premii de câte 15.000 de lei. În plus, clientul îşi poate defini, la acordarea creditului, o perioadă de graţie parţială de până la şase luni - nu neaparat consecutive - în care efortul lunar este diminuat. De asemenea, clienţii care achiziţionează în aceeaşi perioadă un card de credit Punct Card nu vor plăti comisionul de analiză a dosarului. 
 
BRD acordă creditul Expresso pe o perioadă de maximum cinci ani (inclusiv perioada de graţie). Dobânda fixă pentru acest tip de finanţare este de 7,25% pe an. Cu titlu de exemplu, DAE este de 14,76% la un credit de 15.000 lei.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările