Adevărul Live, ora 14.00: Ce se întâmplă cu banii românilor?

Ce se întâmplă cu banii românilor?

Întrebare simplă, răspunsuri diverse. Foarte diferite. Aproape antagonice. Guvernul zice una, Preşedinţia zice exact invers, atunci ce şi pe cine să crezi?

Ştiri pe aceeaşi temă

Joaca cu cifrele a atins limite de necrezut, aproape ridicole, sunt produse la foc continuu argumentaţii şi contra-argumentaţii din care nimeni nu mai înţelege nimic. Doar că, poate asta-i singura ştire certă, din noianul de promisiuni guvernamentale nu s-a ales decât praful care se aşterne de regulă pe toba la care, în perioade electorale, se bate ritmul marilor succese mereu promise şi mereu amânate pentru mai târziu, pentru mult mai târziu, precum autostrăzile.
 
Şi, totuşi, există cineva care să ne spună ce se întâmplă cu banii românilor? Să ascultăm ce are de spus unul dintre puţinii specialişti de marcă în macroeconomie pe care-i are ţara noastră, academicianul Daniel Dăianu, în dialog cu jurnalistul Cristian Unteanu, la Adevărul LIVE, începând cu ora 14.00. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările