Adevărul Live: Banii României, aventură cu iz de fake news

Banii României, aventură cu iz de fake news

Trăim vremuri în care nimeni nu mai ştie cine are dreptate, cine ar putea avea dreptate şi pe cine am putea credita că are dreptate.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

În ceea ce ar trebui să fie cea mai importantă discuţie despre destinul României ca ţară şi, totodată, despre responabilitatea guvernanţilor pentru viaţa de fiecare zi a românilor, avem o bătălie strict politică de tip mahala, în care paragraful de început este acuzaţia că celălalt minte, dezinformează, transmite informaţii false pentru a decredibiliza sau, după caz, pentru a apăra înţelepciunea guvernării.

Să încercăm să vedem ce se întâmplă cu adevărat pe piaţa românească, fără patimă şi fără angajament politic de partea uneia sau alteia dintre tabere. Vă invităm, în acest sens, să urmăriţi, începând cu ora 13.00, dialogul dintre jurnalistul Cristian Unteanu şi invitatul său, academicianul Daniel Daianu, fost ministru al Finanţelor, membru al Consiliului de Administraţie al BNR. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: