VIDEO Subway a deschis al patrulea restaurant în București, la câteva zile după plecarea Burger King din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    
		    
		    
		    
		    
		    Primul magazin Subway din România a fost deschis în aprilie, în Piața Victoriei    Foto: Mediafax
Primul magazin Subway din România a fost deschis în aprilie, în Piața Victoriei    Foto: Mediafax

Cel mai mare lanț de restaurante fast food din lume, Subway, a deschis, duminică, a patra unitate pe piața din România, în centrul comercial Sun Plaza din București. Anunțul vine la mai puțin de două săptămâni după închiderea ultimelor două restaurante Burger King.

Restaurantul Subway a necesitat o investiţie de aproape 100.000 de euro, are o suprafaţă de 51 de metri pătraţi şi este operată în franciză de o persoană fizică, Vlad Gutău.

Acesta a declarat, citat într-un comunicat, că vrea să deschidă mai multe restaurante Subway, pe viitor, iar reprezentanţii lanţului au anunţat că până la finalul anului vor fi inaugurate noi unităţi în Bucureşti, Timişoara şi Piteşti.

Subway a intrat în aprilie pe piaţa românească, unde vizează lansarea a 40 de restaurante în următorii patru ani.

Înfiinţată în anul 1965, în Connecticut, SUA, rețeaua Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în aproape 100 de ţări, fiind cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume.

Adio, Burger King!

Pe 19 iunie, compania Atlantic Restaurant System, operatorul francizei Burger King în România, a anunțat că va închide în următoarea săptămână ultimele două restaurante pe care le mai avea pe piaţa locală. Decizia marchează ieşirea de pe piaţă a lanţului de fast food.

Atlantic Restaurant System a intrat în procedura de insolvență.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite